Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profile osób na Bdsm.pl

Polecane posty

Gość gość

Wyczytałem, że masochizm seksualny wynosi u mężczyzn 2,5% , a u kobiet 4,6%, to skąd tyle profili uległych masochistów na Bdsm.pl, a u kobiet o wiele wiele mniej ?

Bo uwierzyłeś w poprawnopolityczne "badania" Kinseya, które są robione pod zamówienie, czyli wynik jest znany PRZED rozpoczęciem badania. Nie wiadomo, ile jest naprawdę masochistów, sadystów, masochistek i sadystek. Tym bardziej, że stereotypy społeczne powodują ukrywanie takich preferencji, a kobiety w tym wręcz brylują.

Gość gość
Bo kobiety to robią i nie muszą na forum wchodzić i szukać. Tak jak na czacie, facet szuka, bo musi, laska idzie do klubu, wypina kakao i ma. Tyle.

Gość buka25
bo właśnie po co facetowi fikcyjne damskie konto ????? co ma z tego ????

Gość gość
Większość damskich kont na tego typu portalach to fejki dla nabicia popularności i przyciągnięcia większej rzeszy napalonych facetów. I to cała tajemnica tych kont.

Gość gość
to tylko stereotypy sfrustrowanych facetów, którzy tłumaczą sobie swoje niepowodzenia :o tak na prawdę jest masa kobiet, którym brakuje seksu i wcale nie jest tak, że wystarczy wyjść z domu i pełno chętnych :o ok, chętny może się znajdzie, ale jeśli kobiecie zależy na minimum higieny, kultury osobistej, ciekawej osobowości no i atrakcyjnej fizyczności to wcale łatwo nie jest :o mi od 2 lat brakuje seksu, chociaż wcześniej nie narzekałam na brak powodzenia, mam całkiem ładną buzię, jestem zgrabna, uwielbiam seks ale niestety brak mi pewności siebie, nie bryluje w towarzystwie i ciężko mi kogoś poznać. zastanawiałam się nad ogłoszeniami w necie, ale po przejrzeniu ofert mi się odechciało :o czyli moim zdaniem kobiet, którym brakuje seksu jest naokoło bardzo dużo, ale kwestia presji społecznej, stereotypów itd powoduje, że prędzej uschną z seksualnej tęsknoty niż napiszą ogłoszenie, że chcą się ****ać z nieznajomym :o

Gość gość
Ogólnie ponoć w Polsce klimatami BDSM interesuje się kilkadziestiąt tysięcy ludzi.

Gość gość
Ale patrząc na osoby płci męskiej, też nie jest ich za wiele. Ogólnie chyba BDSM nie interesuje się u nas aż tak dużo osób. Zapewne z kilkadziesiąt, kilkaset tysięcy może ludzi. Podobnie jest na FL, tam jeszcze o wiele mniej osób . Osób z dewiacjami, masochistów, Sadystów, może być na moje oko z 10-15 % społeczeństwa, nie więcej. Takie upodobania są w zdecydowanej mniejszości populacji. Nie wielu je też praktykuje.