Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc7654

Mężczyzna zostawił mnie dla innej.

Polecane posty

Gość gosc7654

Czesc piękne kobietki ! długo sie zastanawiałam czy napisać tutaj na forum o moim problemie , ale w końcu sie zdecydowałam . Mam problem , moze duży moze nie , ale chciałabym żebyście mi doradzily . Byłam z moim " mężczyzna " 3 lata , były to cudowne lata , lepszych nie mogłam sobie wymarzyć . Lecz niestety ta bajka sie skończyła . Przez 1,5 msc nie układało nam sie . Ja sie strasznie starałam , zeby pomiędzy nami sie poprawiło , lecz niestety na marne , zostawił mnie i poszedł sobie do innej .Byłam rozstrzęsiona , nic nie jadłam , nic nie piłam , nie wychodziłam z domu , nic . Zaczęliśmy pisać po jakis 2 tyg po naszym rozstaniu , myslalam ze to tylko jednorazowe , ale jednak pisaliśmy codziennie , dzien w dzien . Zaczął mi pisać ze za mna tęskni , ze boi sie życia beze mnie i inne takie . Spotkaliśmy sie z 4 razy , z czego za drugim razem spędziliśmy ze sobą podajże z 3 h i sie całowaliśmy , i zaczął mi mowic ze mnie kocha .... jakis czas temu spotkaliśmy sie ponownie i było cudownie , rozmawialiśmy o wszystkim , zaczął mi mowic ze mnie kocha , ze za mna strasznie tęskni , ze przeprasza za to co mi robi . Tego samego dnia , niestety poszłam z nim do łóżka . Nie wiem czy stety czy niestety , ale tego samego dnia do siebie wróciliśmy . Mowil ze bedzie sie o nas starał , ze strasznie mu na mnie zalezy . Przez cały czas pisał z ta dziewczyna . Pisałam mu ze jeśli chce do niej wrócić to ma do niej wrócic ... Lecz on mnie zapewniał , ze chce tylko mnie , ze to mnie kocha , ze jestem dla niego wszystkim , ze to naprawi . Po kilku godzinach napisał mi , ze " chyba " czuje cos do tamtej dziewczyny . ( dodam , ze byliśmy ze sobą po naszym powrocie jakies 3 tyg ... ) I teraz moze sie to wydawać głupie , ale czy myślicie ze taka osoba wróci ? Wiem ze napiszecie ze mam dać sobie spokój , ale chce usłyszeć wasze zdanie na ten temat . Pozdrawiam kobietki :*

Gość gwoli wyjasnienia
Moze wroci, moze nie. On toba manipuluje. A ty sie na to godzisz. Traktuja nas tak, jak na to pozwalamy. Proste jak drut.

Gość gość
Ja myślę żebon wròci, gdzie on drugą taką głupią znajdzie żeby czekała na niego aż on sobie skończy seksik z panienką. Ale desperatka! nie dziw że facet jak śmiecia traktuje.