Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa klasy

CO ROBIĆ???!!! POMÓŻCIE! :(

Polecane posty

Gość Królowa klasy

Jestem w 1 gimnazjum. 4 lata temu w klasie powstał podział na Królową, szlachtę i plebs. Ja zostałam wybrana na Królową. Jest jeszcze 10 szlachciców a pozostałe 15 to plebs. Jestem na tyle ważna, że szlachta na powitanie kłania się i całuje mnie w rękę, plebs pada na kolana. Nie przeszkadza mi to, na każdej dyskotece mam 2 lokajów (szlachciców) którzy służą jako ochrona :) Mam też zawsze do dyspozycji 1 koleżankę która jest od przynoszenia mi napojów i jedzenia... No, rozpisałam się. Jest problem - zakochałam się w moim "ochroniarzu". On we mnie. Jednak nikomu nie chcemy o tym mówić, bo Królowa/Król musi być singlem, nie może chodzić z kimś "niegodnym". Mój chłopak (Antek) nie chce bym została szlachtą bo wie, że jako Królowa mogę robić co chcę i mam własną służbę. Tak więc udaje, że mnie nie kocha i traktuje mnie tak jak wszyscy, a mi powiedział bym traktowała go jak zwykłego służącego. On NIE WIDZI W TYM NIC ZŁEGO, że musi się mi kłaniać. On uważa, że mimo że się kochamy to i tak on jest szlachtą i boi się, że jeśli posunie się za daleko (przestanie robić to co inni) a mi się nie spodoba to go zwalę do plebsu. Kocham go, co robić?

Gość gość
Niech będzie tak jak jest albo zrezygnujcie całkowicie z zabawy i miejcie wyj****e, kto będzie królową, szlachtą i plebsem. :P

Gość gość
Może ogłoś nowe prawo - królowa nie musi byç singlem. Proste.

Gość gość
Pobudzam się nogą

Gość Królowa klasy
@gość: Tylko że to nie takie proste - spotykac się możemy tylko poza szkołą, wie o tym tylko moja przyjaciółka (szlachcianka od napojów). Wiem, że mogę zrezygnować, ale wyobraź sobie życie jako władca 25osób...

Gość gość
Ej dziecko pomyliłaś szkoły, chyba w podstawówce jesteś jeszcze.

Gość gość
Przeciez jestes krolowa, mozesz zmieniac przepisy jak c***asuje, tak jak rzad