Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z seksem dochodze tylko raz a potem boli

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata, od roku nie uprawiam seksu bo to nie ma sensu, bo boli. Boli w takim sensie ze dochodze tylko raz lechtaczkowo i na jezdzca , nigdy pochwowo. Po tym jak dojde, to nie moge uprawiac seksu bo boli. seks trwa wiec krotko. Chce to zmienic. bylam u ginekologa-kobieco-wszystko w porzadku. Co robic?

Gość gość
Pierwsze słyszę.. Co Cię boli? Pochwa?

Gość gość
hmmm ciezko jakos umiejscowic bol.Raczej przy wejsciu, tam gdzie sie siku robi, te okolice, sa wrazliwe i potem nie daje rady. mam problem z suchoscia pochwy niestety.Bol jest takze w miejscu lechtaczki, jakby "bylo za duzo tego seksu" (przepraszam, nie wiem jak to ujac)

Gość gość
Tkliwa? To ja mam tak ale po którymś razie. Może to sprawa dla urologa?

Gość gość
boli ta lechtaczka, jakby "juz nie mogla" wiecej...

Gość gość
pewnie jakies choróbsko . własnie z babami tak jest tylko syfa roznosza.

Gość gość
No ja rozumiem o co chodzi, bo mnie po zbyt wielu pieszczotach tez boli ale zeby od razu to nie.

Gość gość
Poznalam kogos fajnego, dlugo sie spotykamy, bedzie juz z 3 miesiace, chcialabym ale sie boje. Ogolnie nie lubie "rzniecia" jak to niektore dziewczyny lubia. jak bylam u ginekologa to mi powiedzial ze jestem bardzo ciasna, (co tez czuje podczas seksu jakby mi flaki ktos wywracal).

Gość gość
Nie mam zadnego chorobska- badalam sie, wszystko w porzadku jesli chodzi o choroby roznoszone droga plciowa. Nie mialam zbyt duzego doswiadczenia w tych sprawach. Zreszta zawsze stosowalam zabezpieczenie. Ale badalam sie i nic nie mam.Zreszta ginekolog by zobaczyl czy cos jest nie tak.

Gość gość
To zaopatrzyć się w jakieś oliwki itp. Lechtaczka może być obolała bo ją ktoś na chama miętolił. Jesteś wąska to Cię boli. Mnie szczypie po seksie, tez wejście

Gość gość
Alkohol rozluźnia..

Gość gość
nie chce za kazdym razem sie upijac....a co pic? mnie po piwie rozdyma....

Gość gość
ale po co piszesz o tym na forum? Idź na erotyczny idiotko.

Gość gość
Po alkoholu o rozdymanie nie trudno to i racja, ale nie boli

Gość gość
Nie stosuj zadnych oliwek bo sie problemow nabawisz. Kup sobie w sklepie z tymi rzeczami specjalny nawilzajacy zel do pochwy na bazie wody. W kazdym sexshopie maja. Przed sexem wez na palec i troche sie w srodku nawilz. Druga sprawa to widze, ze cielnogrod nadal panuje :-D Nie ma czegos takiego jak orgazm pochwowy czy lechtaczkowy. Wszelki orgazm pochodzi od lechtaczki. lechtaczka jest tak zbudowana, ze od niej wywodza sie bardzo dlugie nerwy, ktore rowniez otaczaja pochwe wiec u niektorych po prostu w trakcie stymulacji pochwy stymulowane sa rowniez nerwy lechtaczki i wtedy dochodza. Oczywiscie glowa, podniecienie, tez gra tu swoja role. Natura sobie to dobrze wymyslila. W pochwie, orpcz przy samym wejsciu nie ma prawie nerwow czulosciowych. Bo po co? Przeciez dziecko tamtedy sie rodzi wiec po co mialoby to jeszcze bardziej bolec? Nie moge juz sluchac tych glupot o orgazmach pochwowych wersus lechtaczkowych :O Istnieja tylko lechtaczkowe - tyle ze lechtaczka (a raczej nerwy wywodzace sie od niej) moze byc u niektorych stymulowana rowniez od pochwy. Skoro boli Cie po tym jak dojdziesz (co jest normalne bo wtedy wszystko jest ukrwione bardzo i wrazliwe) to postaraj sie odwlec ten moment az facet skonczy i bedzie wszystko ok.

Gość didiasd
Moim zdaniem warto sprawdzić sklepy internetowe w poszukiwaniu jakichś żeli intymnych i innych tego typu produktów słyszałam, że z nimi jest łatwiej. Dzięki takim zakupom przez internet uzyskasz pełną dyskrecję i dobre ceny. Zajrzyj do sklepu www.sexish.pl bo wiem, że mają dobrą ofertę zakupów i szeroki asortyment gadżetów erotycznych.