Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrystus22 lata

OSZKAA KOLEZANKO NA BEZROBOCIU CO PORABIASZ???

Polecane posty

Gość Chrystus22 lata

:D[czeesc]

Gość gość
prawik to jednak miał nosa, już ją dawno przejrzał ze jest bezrobotna, zresztą takie wciskanie kitów że niby sie jest w pracy a praktycznie całe dnie gnije na kafe to ona sobie moze dzieciom serwować, a nie nam :D chociaż pamiętacie jak niby se coś tam z nogą zrobiła co prawie 3 miesiace siedziała na zwolnieniu? wtedy była na nią nagonka i nagle panna oszka już rano rzadko kiedy wchodziła bo udawałą ze jest w pracy :D ale ostatnimi czasy znów przesiaduje całymi dniami, teraz po demaskacji będzie tu gniła z gościa

Gość gość933
Prawik to na farcie ja rozpracowal a co do nogi to rzeczywiscie ja se zwichnela bo mi fotke z opaska wyslala hehe:D

Gość gość
haha opaske to ja se moge zaraz założyć i też ci fote wysłać, to niczego nie dowodzi naiwny frajerze :D nie rozumiesz że blef z tą nogą był wymyślony przez to ze zaczeli sie jej czepiać, że 'podono pracujesz a dziwnym trafem dzień w dzień całe dnie na kafe gnijesz' potem sie zaczela rzucać jak ryba wyrzucona na brzeg i nagle coś sie z nuzią stało tylko po to by miała na 3 miesiące usprawiedliwienie :d oj piwosz piwosz naiwna sierotko...

Gość gość933
Nie tylko ja dalem sie nabrac cipcie :]

Gość gość
o.O nie jestem bezrobotna

Gość gość
piwosz ty idioto naiwny :D Barły robił i jak widać nadal robi z tobą co chce haha