Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak podkrecic seks z mężem

Polecane posty

Gość gość

Od razu mowie szczerze. Nie jestem a trakcyjna. Po dwoch ciazach waze 112 kg przy 173 cm wzrostu. Jestem na diecie i efekty sa z tyg na tydz ale chodzi mi o obecne czasy. Nie moge zatem meza podniecic wygladem. To co najbardziej kręci facetow ukobiet u mnie jest gora tluszczu i ccellulitu. Potrzeby seksualne jednak mam i to spore. W moim mezu pozadania nie ma. Zreszta nie ma co sie dziwic. W lozku jest tak ze on mnie nie caluje bo mowi ze jestem zimna, dotyka tylko moich piersi i potem zaczyna seks. Nie robi nic wiecej. Jesli nie uda mi sie dojsc a ostatnio mam z tym problem to juz musze radzic sobie sama. Mowilam mu juz zeby pokowil mi jakies swinstwa pociagnal za włosy i inne ale on to przyjmuje do wiadomości a potem i tak nie robi. Szczerze mowiac nie wiem czy moje odchudzanie cos da w tej sprawie.

Gość gość
trzymam za Ciebie kciuki i wierzę w to że da. Paradoks, mężczyźni zwracają na mnie uwagę a mój mąz śpi, mówię mu co chciałabym a od śpi Życzę Ci powodzenia My kobiety mamy przechlapane

Gość gość
a co byś chciała na przykład?

Gość gość
No np nic w łóżku nie kreci mnie bardziej niz widok napalonego zachlannego faceta. Lubie jak facet rzuca sie na mnie spragniony seksu. Zaczyna calowaniem w usta a pozniej cale cialo. Ja tez mu to daje. Seks oralny a pozniej np moi "na kolana" i mamy seks od tylu. Moze pociagnac mnie za wlosy i mowic jakies teksty w stylu "lubisz jak cie tak...." moze tez podkrecic mnie zajmujac sie moim tylkiem. Mozemy tez zmieniac pozycje np na jezdzca odwroconego itd. Co jakis czas calowanie. Seks powinien byc ostry no ale techniczne to nie narzekam bo taki jest. W tym akurat maz sie sprawdza tylko nie ma tej calej otoczki namietnosci.

Gość Tomaszmarta
Jak chcesz zmienić cokolwiek załatw sobie ten poradnik http://twojdziennik.eu/o1ojbyi/4/1553 , to lektura obowiązkowa, abc w relacjach damsko męskich, zbiór mądrości tysięcy lat w skondensowanej formie.

Gość gość
odwiedz sklep z zabawkami:D

Gość gość
Daj mężowi spróbować analnie. Poproś żeby włożył ci do pupy :)

Gość gość
To juz bylo. Niby zachwycony ale sam nie proponuje

Gość gość
Więc nic więcej do szczęścia nie potrzebuje :) Chyba że ma problemy z erekcją, i w tym tkwi problem...

Gość gość
Moj kaz generalnie ze wszystkiego jest zadowolny ze wszystkich nowości jakie wprowadzam ale nigdy pozniej nie dazy do powtórki

Gość gość
a czemu uważasz że nie możesz być atrakcyjna? Ja mam podobne gabaryty jak Ty, wzrost taki sam, tylko 6 kg mniej i mój mąż za mną szaleje. Kup sobie jakies fajne ciuchy, bieliznę erotyczną, bodystocking, ponczochy. I mów mu w trakcie seksu, pociągnij mnie za włosy teraz, klepnij mnie w pupę, itp. Kup jakieś gadzety erotyczne, korek analny czy coś.

Gość gość
Moje cialo pozostawia raczej wiele do życzenia

Gość zawsze podpisuj intercyze
daj mu kase na burdel i dziw/ki, nie ma innej rady, 112kg to czołg, więc się facetowi nie dziwie. Ile ważyłaś przed ciążą?

Gość gość
Chciałbym zobaczyć tego kto to napisal :p

Gość Aneta Kos
Wszystko zależy od tego na jakim etapie jesteście teraz i co chcecie podkręcić. Przyjaciółka moja na początek kupiła swojemu iqman, przez co znacznie jak powiedziała wydłużyła czas stosunku i to pozwoliło im na odkrywanie siebie na nowo, druga zaprosiła do zabawy jakąś koleżankę, chciała spróbować trójkącika i źle jej to wyszło, bo skończyło się na rozwodzie. Błąd uważam, że pierw nie porozmawiała z facetem, tylko wzięła go z zaskoczenia. U mnie dużo dało zastosowanie "zabawek"

Gość gość
Stosowanie zabawek erotycznych z pewnością sprzyja urozmaiceniu życia erotycznego. Warto jednak takie sprawy wcześniej uzgodnić z partnerem i wspólnie zdecydować, jaki gadżet będzie dla Was odpowiedni. Sex shop internetowy http://sexwibracje.pl/ udostępnia wiele możliwości wyjścia z rutyny. Czasami nawet drobna zmiana potrafi spowodować zwiększenie apetytu na erotyczne igraszki:)

Gość gość
Jak najbardziej trzeba urozmaicać nasze życie rerotyczne...potem robi się to tylko rutyna i przestaję się podobać. My z moim mężem często korzystamy z naszgo ulubionego sklepu internetowego http://wzaufaniu.pl/ gdzie ciągle są jakieś nowości.

Gość gość
rutyna w łóżku to pierwszy krok do zakończenia związku albo zdrad. Niestety ale taka jest prawda. My z mężem ostatnio mieliśmy poważną rozmowę na ten temat i postanowiliśmy urozmaicić nasze życie erotyczne za pomocą tego sklepu z gadżetami http://freetaboos.pl/ . Właśnie czekamy na wibrator ORION i seksi przebranko dla mnie :)

Gość gość
Nic dziwnego, że go nie jarasz, twój facet nie jest zoofilem, więc nie kręci go seks z wielorybem.

Gość gość
Korek w doope i niej jęczy jak kot