Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyśka

ZAUROCZONA W NEPTYKU...

Polecane posty

Odkad zaczelam przegladac kafeterie (rzadziej sie udzielajac, jedynie tylko z 'goscia') moja uwage przyciagnal uzytkownik o nicku NEPTYK. Wszyscy z tego forum wydaja sie byc o jednych pieniadzach, ciagle walkowane jedne i te same tematy o dziewicach, niedziewicach, seksie, nie wspominajac nawet o chamstwie ktore zakrawa na kpine, jednakze pan NEPTYK wyroznia sie z tej "forumowej elity" :) Sympatyczny, zawsze milo udzielajacy sie, nic a nic nie mozna mu zarzucic :) Nastawienie do kobiet takie jakie powinno byc, pelna kulturka nawet gdy jest obrazany, co chciec wiecej?:) Neptyk, mam nadzieje ze moj temat zostanie przez Ciebie zauwazony i bede mogla z Toba milo porozmawiac :) Pozdrawiam goraco, Neptyska :)

Gość gość
hahahahahahah 10/10 XDD 🖐️

Gość szokokoko
Jak to ma być facet twoich marzeń no to ja piertole jesteś nieźle niedojepana:D🖐️

Gość Mysiaa1
wyjazd od Neptiego😠

Gość gość
neptyśka jesteś frajerem jakimś, Neptyk na tym forum bywa może od 2 tygodni a ty wielce go niby znasz i tak samo kafe, no puknij sie w czoło, od razu widać ze to jakieś jajca są

Co za ignoranci.. Nic nie mozna milego napisac, bo zaraz wyzwiska.. Nie mowie ze go znam, tylko jestem pod wrazeniem jego podejscia, a "zauroczona" jestem tylko metaforycznie jesli tak bardzo chcesz wiedziec.. Nie wiem o co chodzi z jakims Balrosiem, nie wiem nawet co to jest, a wy mi tu wyjezdzacie z jakimis zarzutami.. Zenada:(

Hej :) ten wyżej to podszyw. Aby rozróżnić musisz wejść na profil. Ja mam więcej postów niż mój podszyw

O kurcze, juz prawie dalam sie nabrac:) Powiedz mi czy na tym forum chamstwo stanowi pierwszy plan? Zostalam obrazona doslownie za nic...

Gość gościna 23
Neptyk to mentalne dziecko. Neptysia daruj sobie pisanie z nim :o

Tak :) Na tym forum większość ludzi jest delikatnie mówiąc zaburzonych :) musisz ich olewac :D

Gość gość
ty Neptyk psycholu sam jesteś najbardziej zaburzony, masz tu 10 nicków i na każdym udajesz kogoś innego schizofreniczny przegrywie gnijący tu 24/7

Na jakiej podstawie tak go obrazacie? No ludzie, troche szacunku, chociaz w internecie.. To jego sprawa czy ma tu wiecej niz jedno konto, co wam do tego? Wazne ze jest kulturalna osoba, bo wasze zachowanie i odzywki pozostawiaja wiele do zyczenia...

Gość gość
taa w pracy, tak samo jak mitomanka Oszka, cały czas jest w pracy i równocześnie cały dzień na kafe :D idioci przegrani

Gość gość
Neptyśka ale cie sfędzi piśka -P

Gość gość
Hahaha ja p*****le xx

Gość gość
neptyk jest zasmakuj mnie