Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaśka2011

plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Witajcie, myślałam ze jestem w ciazy ale dostalam 1 dnia brazowego plamienia-ktorego nigdy nie mialam przed okresem. W 2,3 i 4 dzien juz sie rozkreciło. 5 zaczelam plamic ale tak zawsze mialam pod koniec okresu. Okres mam regularny co 28 dni i krwawie 5 dni, maksymalnie 6 ale rzadko sie zdarza. 6 dnia caly dzien był spokój, ale wieczorem poleciało mi troche krwi. 7 i 8 również raz lub dwa razy dziennie brazowa wydzielina lub takie niteczki w sluzie. (4 i 5 dnia okresu kochałam się z moim chłopakiem i skończył w środku.Niby mowia ze nie da sie zajsc w ciaze podczas okresu, ale znam takie przypadki. Nawet jesli zaszłabym w ciąze czy po 4 dniach moze byc zagniezdzenie?Czy miała tak któraś z Was? Nigdy tak nie mialam i zastanawiam się czy może być to coś powaznego. Mam zamiar sie wybrac do ginekologa, ale dopiero jak bede w Polsce czyli za 2 tygodnie.

Gość AntoninaKady
Przez całe życie nie ma się jednakowych miesiączek. Ja przez lata krwawiłam: mocno 1,2 dzień, słabiej 3,4,5 a plamiłam 5,6. Teraz od 2-3 spokojnie (gdyby nie względy Higieniczne) wystarczyłaby mi jedna podpaska, a 5 dnia już nie wiem że mam okres, a wiem że wszystko ok, (owulacja, endometrium) bo staram się o dziecko i w ostatnim 1,5 mcu 6 razy miałam usg

Gość gość
Sprawdź hormony.