Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIECKO 2,5 LETNIE ZNÓW SIUSIA W MAJTECZKI

Polecane posty

Gość gość
A w temacie : Autorko - nie przejmusie sie glupimi komantarzami Czy dziecko nauczy sie w wieku 9 miesicy czy po skonczeniu 2 lat ostateczny rezultat jest taki sam. Niektore po porstu nie znaja innej formy soedzania czasu z dzieckiem jak wielogodzinne siedzenie na nocniku. Moja corka tez miala taki "regres" wlasnie gdzies po pol roku. Kilka tygodni i problem sam zniknal. Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie tak samo.

Gość gość
Autorko! Niektóre mamy są po prostu leniwe tak jak i Ty.

Gość gość
gość dziś --> umiesz czytac ze zrozumieniem ? Z debilami zazwyczaj nie rozmawiam 🖐️

Gość gość
A przecież niedawno się chwaliłaś, że z lustrem rozmawiałaś! To przecież z debilem gadałaś - prawda? :D

Gość gość
no w wieku 2 lat sikało do sedesu, wcześniej trochę, nocnik coś jeszcze?

Gość gość
Agatka198801 dziś "Masakra takie duże dziecko sika i sra w majty.." x masakra taka duża z ciebie dziewczyna a taka idiotka :) mamusia chyba musiała z toba tez coś robić źle, że tak c***adło na głowkę. Do 2 lat dziecko ma prawo sikać w majtki, a potem zależy od rozwoju dziecka czy będzie szybko czy później odpieluchowane. Poczytaj sobie o rozwoju dziecka, wtedy pogadamy. Ale ja wiem, ty już od noworodka odpieluchowałaś :D

Gość gość
Jak matki rozwój zatrzymał się na pielusze - to i dziecko sika w wieku 2 lat do pieluchy.

Gość gość
Spróbuj z tymi naklejkami i nowym nocnikiem... Tutaj już są znawczynie.

Gość gość
A jak ja zalatwie swoja potrzebe fizjologiczna do sedesu to da;mi ktos naklejke i nowy sedes?

gość z 14:09 dobre ha ha ha :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość gość
A mozs to jakis kryzys? Mój usiadł na nocnik 2l3 mięs. Wpadki były, ale raczej rzadko. Jak miał 2.5 roku lal gdzie popadnie. Już sobie wymowke szykowalam, bo do przedszkola szedł. W przedszkolu na pierwsY dzień naszykowalam 5 par majtek i spodni. Nie posikal się. Raz tylko była wpadka na drzemce, ale to musiał się podziebic. Teraz jest lepiej, znowu sam chodzi, albo wola. Gorzej z kupa. Ja go wysadzalam. Jak wychodzilismy, jak wracalismy, po spaniu itp.

Gość gość
Agata więcej emotek się nie dało? Masz chyba siano zamiast mózgu.. I ty taka niby powazna a tu dno

Gość gość
Dno to przedstawiają tutaj osoby, które mają pieluchy zamiast mózgu. Do nich nie dochodzi fakt, że są po prostu prymitywami.

Gość gość
Nikt nie zmusza cie do czytania przecież

Gość gość
Również i Ty nie musisz odpowiadać.

Gość gość
nie jestem leniem dziwne ze ocenia se ludzi anonimowo i po paru zdaniach ikt nic nie wie o moim życiu i nie rozumiem czemu temat zszedł na inny tor a ty która piszesz o lenistwie matki co robisz tu na kafe ? zamiast sie z nim pobawić ? ja pracuje i mam czas dla dziecka , siebie , dom, meza i inne sprawy a niektore tylko na wpisywanie idiotycznych zdań na forum myslałam ze to forum jest fajne ze mozna bedzie wymienic sie dosiwadczeniem poszukac porady porozmawiac a tu tylko daje od niektórych jadem zawiścią przechwalaniem ale to tylko puste słowa napisane tak jak papier wszytsko przyjmie tak i to forum gdzie jest sie anonimowym i mozna koloryzowac mogłabym napisac ze moja córka nie nosi pampersa od 9 mies , aktualnie pracuje nad nowym oprogramowaniem windowsa, a wieczorem gra w spektaklu ale po co ? i jak można żyć w takim kłamstwie i oszukiwaniu samego siebie ktoś chyba jest niedowartościowany w realu!!!!

Gość gość
Co ja robię na forum? Ano siedzę sobie w pracy i czytam żale nieudolnych matek. Moje dziecko jest jeszcze w szkole. Za chwilkę pewnie zadzwoni. Ty zaś nie masz czasu, żeby nauczyć dziecko sikać. To świadczy o Tobie. O Twojej indolencji. O Twoim charakterze.

Gość gość
pracuj a nie czytasz

Gość gość
Naucz się pisać poprawnie. To też Ci nie wychodzi.

Gość gość
a ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem dziecko od 7 mies sikało samo wycierało sie papierem spłukiwało wodę i myło rączki wiec gdanie że nie umiem nauczyc jest bezsensowne bo dziecko umie i nadal sika do sedesu gdy jest pilnowane ale nie wiem czemu zaczeło w majtki z powrotem ty pewnie swoje chłostałaś na całego to ze strachu szło i sikałlo do nocnika bo mamusia miała ambicje aby sie pochwalic kolezankom z pracy

Gość gość
pani która siedzi i czyta o nieudolnych matkach sama nia jest wez kobieto pierd..... się klawiaturą w gęb...ę aż ci literki na czole sie w znak ułożą G... Ł ..U...P..I..A

Gość gość
O! Wiadomo, dlaczego Twoja córka przestała sikać do nocnika! Jak stałaś nad nią i chłostałaś - to masz teraz efekty! Wreszcie się przyznałaś! Co z Ciebie za matka? ...

Gość gość
"pani która siedzi i czyta o nieudolnych matkach sama nia jest wez kobieto pierd..... się klawiaturą w gęb...ę aż ci literki na czole sie w znak ułożą G... Ł ..U...P..I..A" xxx Często musiałaś takie teksty od swojej matki słyszeć, skoro teraz sama je powtarzasz.

Gość gość
NIE MIAŁAM MATKI pudło!

Gość gość
Brak matki zrobił swoje....

Gość gość
Sprawdziłam. Zrobiłam siusiu do sedesika, a nie w majtusie i nie dostałam naklejki. Buuuuu