Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam problem byłam chora tydzień no ponad tydzień ale nie poszlam do lekarza. A teraz kurna szef chce l4 mimo że nigdy nie chciał. Da się to jakoś załatwić myślicie że lekarz teraz by wpisał za tamte dni???

Gość gość
To chyba normalne że się l4 przynosi. Możesz spróbować ale nie wiem czy się da

Gość gość
U mnie wczosniej nie chciał. Myślicie że lekarz tak od reki wpisze jak mu powiem ze byłam chora?????

Gość gość
Odświeżam pomocy!!!

Gość gość
zależy od lekarza ja kiedyś byłam w sytuacji że w pracy było niewesoło, szykowały się zwolnienia, poszłam do mojej rodzinnej i powiedziałam że jestem na skraju załamania nerwowego, że mam ciężką sytuację, nerwicę i wypisała mi l4 no ale ja jestem bardzo nerwowa i to po mnie widać

Gość gość
Niestety nie. Lekarz może wypisać zwolnienie trzy dni wstecz. Może za kasę da radę? Najlepiej idź do tego lekarza u którego byłaś, powiedz o całej sytuacji a nóż widelec się uda?

Gość gość
powiedz lekarzowi że się tak źle czułaś że nie miałaś siły iść do przychodni czekać w kolejce, że wolałaś się wygrzać w domu w łóżku

Gość gość
Ale wy banialuki piszecie. Przecież teraz jest system komputerowy i w momencie wypisania zwolnienia ZUS już o tym wie. Skończyły się zwolnienia wypisywane na wczoraj

Gość gość
Lekarz nie może wypisać na tydzień wstecz. Druki chorobowe są ścisłego zarachowania i nikt do tyłu ci tyle nie wystawi. Weź sobie za ten czas urlop.

Gość gość
Zapomniałaś że Polak potrafi? Jak ktoś chce to załatwi. Nie takie rzeczy się zalatwialo ;)