Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawica

[cześć] nieudacznicy ! Jestem...

Polecane posty

Gość Prawica

... 26 -cio letnim nierobem na bezrobociu(od ponad 5 lat) i zyje z matka. Nigdy tez nie mialem dziewczyny. Siedze od 12 do 6 rano na kompie i sie nudze. Mam tez nadwage, ale nie jestem brzydki. [cześć] ktos chce zalozyc ze mna kolko nieudacznikow?

Gość Prawica
nikt? same idealy na kafe? :O

Gość gość
Witaj w klubie. Jestem 24 letnim bezrobotnym leszczem od zawsze, bez prawka. Też nigdy dziewczyny nie miałem, ani się nie całowałem.

Gość Prawica
Ja też bez prawka :D Matka przejebała ponad 2 tysiace na moje lekcje prawka i chyba 3 egzaminy z czego 2 przejebalem na placu :D

Gość Pani Boginia Swiata
Ja jestem dziewczyną. Lituje się nad takimi jak wy, macie moją pomocną dłoń *podaje dłoń do ucałowania*.

Gość gość
ale z was bolidupki !!!!!!!

Gość gość
Ja też bez prawka smiech.gif Matka przej**ała ponad 2 tysiace na moje lekcje prawka i chyba 3 egzaminy z czego 2 przej**alem na placu smiech.gif xxxxx xxxx xxx Hahaha. Czekaj, mój ojciec mi też ma zamiar dać, i chcę abym zdał za 1 razem, bo kuzynki i kuzyn zdali za pierwszym razem, ale znając moje szczęście to i tak ojciec będzie dawał kasę,a ja nawet teorii nie zaliczę. Idę w następnym tygodniu zapisać się na prawko, chociaż nawet nigdy nie prowadziłem auta, nic nie wiem o samochodach.

Gość Pani Boginia Swiata
Najgorsze jest to, że nie wstydzicie się za swoje życie. Jakbym miała takiego ojca to bym z domu uciekła.

Gość gość
Jak sama nazwa wskazuje PRAWIK nie ma PRAWKA

Gość Prawica
No ja przejezdzilem kurs i dodatkowo chyba z 20 godzin, a i tak wtopa. Raz na placu, drugi raz przy wyjezdzie z placu(nie ustapilem pierwszenstwa, a trzeci raz kilka metrow od osrodka na swiatlach :D. A teorie zdawalem, bo byla wtedy jeszcze ta latwa na zakucie(chociaz raz ja oblalem), robilem prawko w 2010 roku :P. Teraz to i teorii bym nie zdal :E. A zreszta na chuj mi prawko jak na bezrobociu siedze od 6 lat i nic nie robie, hehehe :D

Gość gość
Ja zapewne nie zaliczę teorii, ojciec wywiera na mnie presję, bo z rodziny pozdawali teraz za 1 razem wszystko, gdy nie zdam, uzna mnie za frajera i nieudacznika. Zresztą powoli to już gwizdam na to życie, coraz częściej myślę o strzeleniu sobie samobója, bo i tak to do niczego nie prowadzi. Męczę się tylko tutaj.

Gość Prawica
E tam, i tak predzej czy pozniej kazdy kopnie w kalendarz, bez wzgledu na plec, status spoleczny czy urodzenie :P

Gość gość
A ja Wam panowie życzę,żeby się Wam życie pozytywnie odmieniło. :-D Pozdrawiam.

Gość gość
Mi się nie odmieni, bo moja psychika jest już i tak utkwiona w nieudacznictwie, braku doświadczeń i w ogóle.

Gość Prawica
No moja tez, zawsze mowili, ze w liceum sie zmienie, wyszumie, a tu 26 lat na karku, a ja w zyciu w klubie nawet nie bylem, cale zycie przed kompem :D. Ale zawsze moglo byc gorzej, moglem np. narodzic sie z downem lub slepy i gluchy, wtedy to by byl hardkor :D

Gość gość
Hehe. Spróbuj znaleźć pracę i coś działać. Ja będę teraz 1 raz w zyciu CV składał do firm :D A do prawka będę podchodził tyle razy, aż zdam, ojciec wybuli pewnie niezłe sumki :D A co do kobiet, hmmm, ja mam zapędy masochistyczne, tzn pociąga mnie nieziemsko uległość i chyba takich kobiet będę poszukiwał, szkoda mi tracić czas na szukanie związku z normalną kobietą i seksu.

mam 21 lat nigdy nie miałem dziewczyny nigdy sie nie całowałem cipke widziałem tylko w necie jestem nie ogarem nie nadaje się do pracy nic nie umiem do niczego sie nie nadaje i jestem debilem w nauce

Gość Nieudacznica 23
czy kobiety też mogą przystępować do waszego ekskluzywnego klubu? :classic_cool:

Gość gość
SmutnyChłopak, to ty z trądzikiem ?

Gość gość
Masz nadal ten trądzik, leczysz go ? Ile go już masz ?

bardziej mam blizny po nim i dziury na ryju chociaż od czasu do czasu pryszcze wyskakują mi nadal, nie lecze bo już mam w d***e swój wygląd bo i tak żadna mnie nie zechcę. Ile go mam? cięzko powiedzieć ale jakoś od 13-14 roku życia

Gość gość
Ja też mam blizny i dziury, tzn przebarwienia, ślady. Idę zrobić zabiegi laserem i może coś zejdzie, a dziury na jednym policzku dodają męskości. Jedynie bardziej plamy szpecą. Mam 24 lata, i też miałem trądzik od 13 roku życia, dopiero rok temu się uspokoiło i przestały syfy wychodzić, głównie dzięki 2 kuracji izotekiem.

Gość gość
WitAMY w świecie przegrywów