Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę życia dlatego, ze kiedys sie musi skończyć

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrazam sobie, ze świat kiedyś będzie istniał beze mnie jakby nigdy nic, nie potrafię się pogodzić z tym ze ludzie sa śmiertelni i ze życie jest jedno, bo w zadne życia po śmierci nie wierze, dlaczego człowiek ma swój czas, który mija jak jedna chwila, jeszcze ta świadomość jakie okropne rzeczy zachodzą w ciele człowieka po śmierci, smród, procesy gnilne, robale legnace się w ciele, dlaczego takie to okropne?

Gość gość
Tak samo to czuje.

Gość gość
Jetesmy czecia natury jak każda inna rasa. Tak musi być. Ale myśli ze świat beze mnie nie może istniec nie mam . To logiczne i az taj wielkiego ego nie chciałabym miec .

Gość gość
Ja nie mam dużego ego tylko okropnie się boję śmierci i tego że kiedyś mnie nie będzie.

Gość gość
A ja odwrotnie nie mogę się doczekać śmierci a nienawidzę życia bo to moje jest obecnie tragedia. Gdyby nie wiara w Boga już by mnie tu nie było.

Gość gość
Poza tym mylisz się ze nie ma nic po śmierci. Nie masz tej pewności odszukaj Boga a się przekonasz i przestaniesz myśleć o głupotach.

Gość gość
możesz sobie nie wierzyć w życie po smierci ale ono jest,śmierć to tylko iluzja więc ciesz się,zawsze będziesz istniała,Twoja dusza jest wieczna :)