Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza po laparoskopii! Pomocy !!

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Potrzebuje porady, wiec bede wdzieczna za pomoc. Ostatnia @ mialam 21.08.15. Dwa tygodnie temu mialam laparoskopie torbieli na obu jajnikach. Dzisiaj poszlam do gina bo bolal mnie lewy jajnik. Powiedzial po zbadaniu, ze macica jest duza i ze podejrzewa ciaze. W poniedzialek dopiero ide na usg. Okresu we wrzesniu nie mialam, ale myslalam ze to przez laparo i zwiazany z tym stres. Czy to mozliwe, ze w szpitalu nie bylo widac ciazy? Czy macica jest powiekszona tylko w czasie ciazy? Lekarz nie stwierdzil zadnej incekcji. Czy narkoza moze zaszkodzic dziecku w tak wczesnym rozwoju?

Gość gość
Ja na początku ciąży nie miałam powiększonej macicy, a był już zarodek. To chyba nie dzieje się tak szybko. Zrób test z krwi - beta hcg

Gość gość
Jak to ciąża to co za debile Cie w szpitalu badali, że przeoczyli cos takiego?? Macica jest również powiększona przed miesiaczka

Gość gość
Wlasnie lekarze nie zrobili nawet usg, nie mowiac o krwi. Teraz sie bardzo stresuje bo mialam narkoze, ktora trwala.ponad 2h. Lekarz powiedzial, ze nie powinnam wspolzyc po ostatniej @, ale ja na tydzien przed szpitalem dostalam skolierowanie i termin.

Gość gość2906
Mowilam lekarzowi, ze od tygodnia mam bole jak na miesiaczke, ale jej nadal nie ma. Powiedzial, ze wyglada mu to ma ciaze... jestem zalamama nie ciaza, bo z mezem sie staramy o dziecko, ale najpierw chcialam byc zdrowa. A teraz mam mnostwo watpliwosci czy to nie uszkodzi plodu.

Gość gość
Masakra, to wola o pomstę do nieba- powinnas miec i usg i bete zrobioną nawet gdybyś nie współżyla, daj znac jak już będziesz wiedziała co jest grane, a najlepiej idź jutro właśnie na bete

Gość gość
Dziewczyny na pewno dam znac. Jutro mam zrobic wynik z morfologii, bete i isc z wynikiem w poniedzialek do lekarza. Nistety u mnie mozna wynik z bety odebrac na mstepny dzien, wiec w poniedzialek sie wszystko wyjasni. Jestem zla, ze przeoczono tak wazna rzecz. Nie poddalabym sie laparo gdybym podejrzewala ciaze.

Gość gość
Tez miałam laparo robione i również pobieraną krew w tym był robiony test ciążowy z krwi. zaszłam w ciążę 3 miesiące po zabiegu.

Gość gość
Czesc dziewczyny ☺ dzisiaj zrobilam badania z krwi, w poniedzialek bedzie wynik i wizyta u gina. Dzisiaj w nocy myslalam, ze wszystko sie wyjasnilo bo dostalam @. Jednak bylo krwawienie do 8 rano i teraz koniec. Nigdy czegos takiego nie mialam i nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
zrób zwykły test apteczny juz powinien pokazać