Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z poceniem się

Polecane posty

Gość gość

Nie tylko pach ale najbardziej co mnie wkurza to pachwiny i tyłek jak z tym walczycie.Nie jestem osobą otyłą ani z nadwagą

Gość gość
Pod pióro polecam etiaxil a reszta cóż chyba trzeba z tym życ czesto się podmywac

Gość Pleiades
ja bym polecił pod spycharklę a nie pod pióro.

Gość gość
Mam to samo poce się okropnie i już nie wiem jak z tym walczyć

Gość gość
coś chyba z gospodarką hormonalną jest wtedy nie tak

Gość gość
Na pocenie: - kawa - alkohol - nadczynnosc tarczycy - objaw chłonniaka złosliwego - za ciepło w pokoju - menopauza - niektórzy (ok. 10% ludzi) tak mają Jak zatrzymać pocenie? 1. Nie znam innego sposobu jak Electro Antiperspirant 2. Inni tylko obiecują, Electro Antiperspirant działa 3. Moje życie było zamknięte w jednym pokoju, wlasnie przez pocenie, Electro Antiperspirant zmienił moje życie 4. Terapia zdrowa, nieinwazyjna, bezpieczna, niemal dla każdego 5. Electro Antiperspirant 6. Electro Antiperspirant 7. Próbowałam wszystkiego, tylko Electro Antiperspirant mi pomógł 8. Electro Antiperspirant nie ma żadnej chemii, żadnych skutków ubocznych 9. Electro Antiperspirant nie powoduje pocenia na innych miejscach 10. Electro Antiperspirant zatrzymuje pracę gruczołów potowych, blokersy zatykają tylko ujścia z gruczołów 11. Nie podrażnia ciała, dzieci od 6 roku życia mogą stosować Electro Antiperspirant 12. Jak ktos zna lepszy sposób na pocenie jak Electro Antiperspirant to spalę sie ze wstydu.....