Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam fazę teraz po acodinach

Polecane posty

Gość gość

Siedzę teraz na łóżku i mi fajnie i nie wiem co robić. Czuje się superowo! Mam ochotę zrobić wszystko! Nawet nie wiem do końca co pisze. Nie kontroluje tego co robię ale jest fajnie. Wzięłam tylko 10 tabletek. Ile ta faza może trwać? Jestem dziewczyną mam 160 cm i 45 kg.

Gość gość
a ile masz lati jak ta faze odczuwasz opisz bo tezmnie to kusi

Gość gość
Czuje się jakbym... No po prostu nie wiem jest po prostu energia mnie rozpiera na maxa jest świetnie! Nie wiem do końca to co piszę bo w głowie mi buzuje. Najlepiej było by jakbyście zapisali sobie ta stronę a ja wieczorem jak kapa mi przejdzie to napisze ogólnie co jest i jak ale jest po prostu genialnie!!! Polecam jak najbardziej na początek 10 tabletek a fazę czuje się po około godzinie!!! Jest mega super zaraboście fajnie!!

Gość gość
ok bede wieczorem czekac:)

Ja też zaczynałam swoje przygody z narkotykami biorąc Acodin :)Dextrometorfan jest z******ty :) Na początek wzięłam 15, byłam niedoświadczona jeśli chodzi o ćpanie to miałam z******te bajlando w głowie:) Potem leciały całe paczki, wciągałam również Aco nosem, zapijałam alkoholem i przypalałam zielskiem, ale nic nie równa się z prawdziwymi prochami z których nigdy nie zrezygnuje:)

Gość gość
Kocham życie!!! Kocham wszystko!!! Kocham!!!! Nie wiem o co chodzi ale kocham!!!! Kocham!!! W końcu nie mam depresji! Czuję się szczęśliwa!

Cynic, jeśli Ciebie fazka trzymała 6 godzin po 10 acodinach to pozdro 600 k***a :D🖐️ Po 10 aco może trzymać najdłużej do 2 godzin, jak mnie dopalacze trzymają do godziny i muszę poprawiać, to 10 tabletek aco dłużej niż 2 godziny działać nie będzie :D🖐️ Choć to indywidualna kwestia zależna od organizmu :)

Gość gość
Tak więc. Moja faza się skończyła. Teraz tylko czuje się tak jakbym wypiła jedno piwo bardzo szybko. Teraz wszystko opisze: O godzinie 8:15 wzięłam 10 tabletek acodinow. Leżałam i słuchałam muzyki na sluhlcyawkach. o godzinie 9:30 zaczęła mnie brać faza tak do porządku. Czułam sie genialnie. Czułam tak jakbym mogła zrobić wszystko. Byłam zmowtywoaoana na maxa. O godzinie około 10:30 leciała mi krew z nosa ale to nie przez acodiny tylko przez to, że szłam do kuchni i wpadłam na szafkę. W ogóle nie czułam bólu. Tylko najlepiej brać je gdy jest się samemu w domu bo u mnie babcia była. Cały czas byłam u siebie w pokoju i nie wychodziłam. Puściłam sobie muzykę na full i tańczyłam, rysowałam, biegałam, sprzątalam, wszystko. Wszystko robiłam. Czułam się jakby minęły dwa dni! Faza skończyła się około godziny 12. Wiec trwała ona 2,5 godziny. Naprawdę polecam. Tylko szkoda trochę, że czułam tak jakby spowolnienie ruchy. Tak więc polecam niezła faze za niecałe 10 zł ;) Acodiny kosztują około 8 zł a w środku jest 30 tabletek. Wiec można zużyć na trzy razy. :D

Gość gość
Okej teraz już całkowicie "faza" czy jak tam to nazywa się zeszła. Juz nie czuje tego jakbym wypiła na raz i szybko jedno piwo. Więc.. Dalej polecam acodinową faze. Tylko bez przesady ;D