Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płatny seks, żeby zapomnieć o odrzuceniu

Polecane posty

Gość gość

Zostałam odrzucona przez faceta, w którym się zakochałam i podjęłam próbę - wyszłam z inicjatywą i nie udało się - nie chce mnie. Bardzo mnie to boli, myśli męczą etc. Chcę zapomnieć ... nie ma żadnego innego na widoku, z resztą nawet nie chcę o tym myśleć, że miałąbym się spotykać z kimś innym i angażować emocjonalnie, spotkania z przyjaciółmi i różne inne hobby-rozrywki nie są w stanie mnie oderwać od dręczących myśli, dlatego chciałabym skorzystać z płatnych usług seksualnych - tzn. zapłacić facetowi za seks bez zobowiązań - ale przez agencję. Pytanie nr. 1. czy któraś próbowała stosować ten sposób, żeby zapomnieć o facecie, który Was odrzucił, pytanie nr 2. Do jakiej agencji najlepiej się udać i jak to wygląda - wybór mężczyzny na seks, jakie są uwarunkowania i ceny.

Gość gość
dziewczyno ogarnij się. Gdybyśmy my mieli za każdym koszem chodzić do agencji to większość z nas chodziła by tylko tam. Zajmij się czymś. To, że kobieta zagada nie oznacza, że mężczyzna nie ma prawa odmówić. Zagadałaś ale nie był zainteresowany i tyle. Jest tobie smutno ok ale z takich powodów nie warto iść na płatny seks bo to prosta droga do uzależnienia się od takich rzeczy. Zajmij się czymś, idź na studia, ucz się języków itp.

Gość gość
hahaha, nie lepiej wibrator ?

Gość gość
No to jak chcesz płatny to lipa a jak chcesz bez zobowiazan za free, to lepiej wejdź sobie na http://ekstaza.pl i tam poszukaj faceta.