Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę facetów

Polecane posty

Gość gość

niby żaden mi nic wielkiego złego nie uczynił ale mam dość po prostu w codziennym życiu tego ciągłego chandryczenia się z facetami. ich beznadziejnych odzywek. glupkowatych zachowan. beznadziejnych tekstow. bycia lepszym z zasady posiadania fiuta. traktowania kobiet bez szacunku w dodatku jak służące. mam same babki w firmie i milion razy lepiej mi się z nimi pracuje niz z jakims zafajdanym leniwym chłopem.

Gość gość
pomijam juz patologiczne zachowania ale nawet takie zwykle codzienne sprawy. mojemu mezowi trzeba wszystko pokazac palcem a w pracy jest kierownikiem handlowym wiec pytam sie jakim cudem to jest w ogole możliwe ze w pracy wszystko ogarnia a w domu robi sie z tego TAKI problem. dodatkowo jeszcze te rytualy. rytual srania. nosz k***a! pol godziny spedzone w kiblu siedzac na swojej kupie i na fejsie. z******ta przyjemność ja pierdziu.

Gość gość
wiesz, ja tam nigdy nie miałam problemu z brakiem szacunku, chamskie odzywki też potrafiłam zgasić. Oczywiście są srodowiska, że chamów nie brakuje, ale to też trochę kwestia tego , że autorytet trzeba umieć zbudować

Gość gość
mojemu mezowi trzeba wszystko pokazac palcem no a nie szukałaś własnie takiej pierdoły, której da się wmówić , że chce się z tobą ozenić?

Gość gość
nnie no właśnie jakoś wcześniej bardziej i zorientowany i ogarnięty był. wszystko co podałam to nie są tylko moje doświadczenia ale i obserwacje. samo to jak widzę ze dziewczyny biegna z pracy na złamanie karku na zakupy po dzieci i szybko do domu zeby jeszcze zdazyc ugotowac posprzatac i uprac to szlag mnie trafia. za to pan maz buja sie z pracy autkiem ale zakupy ma nie po drodze itp... a w domu to tylko na gotowe. uposledzeni sa i tyle. mąż moj jest za to mistrzem odwracania kota ogonem i glupkowatych tekstów oraz przepychanek słownych. niedawno miałam bardzo bolacy okres. w pracy duzo na glowie i stres. to zamiast wyręczyć a do tego przytulic poglasjac to jeszcze sie ze mna przekomarzal doprowadzajac mnie w koncu do płaczu bo ilez k***a razy trzeba gadac do palanta! a czemu ja??? normalnie czasem mam ochote mu jebnac w zeby bo slowem nie dociera.

Gość gość
doprawdy nie wiem jak miałabym taki autorytet zbudować. wspieram dziada, wyciagam za uszy bo taki w wiekszosci dosc leniwy i mało ambitny. słucham jego wydumanych problemow i tych debilnych uwag o polityce bo w gadce to każdy dobry jak widzę. ale tu nie tylko o mojego meza chodzi. na codzien czesto mam do czynienia z klientami i ich uwagi postawa roszczeniowa oraz poglady sa po prostu ponizej krytyki. kobiety w wiekszosci sa spokojne i skromne choc czesto dobitne ale faceci to dramat. a jeszcze taki co nie wie czego chce.

Gość gość
bo wy im na to pozwalacie , jakbyście dobrze robiły glębokie gardło z połykiem , to faceci byli by wam bardziej oddani

Gość gość
oni mają wszystko podane na tacy , a facet musi walczyć o glębokie gardło .. On musi wiedzieć , ze jesli sie nie stanie na wysokosci zadania , to tego gardła nie dostanie !!