Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannanna876

czy mogę byc w ciązy ?

Polecane posty

Gość pannanna876

Witam. A więc zadaje te pytanie , ponieważ jestem ciekawa... Moge byc w ciazy jezeli miałam juz dwa okresy, obfite z występującymi skrzepami ? Dodam ze wczesniej mialam problemy z brzuchem typu burczenie, przewracanie, wzdęcia itp...ogolnie zle samopoczucie Robiłam ten ciazowy pink po okolo 1,5 mies od mozliwego zapłodnienia , niestety z moczu popołudniowego i nie wiem czy moge byc pewna wyniku, poniewaz wyszedł negatywny... prosze o odp, moze sobie wamwiam ;/ nastepny okres mam miec za 10 dni a juz zaczeły mnie bolec piersi...

Gość pannanna879
duzo czytalam ze kobiety moga miec okres w ciazy oraz o tym ze wynik testu dopiero wskazuje ciaze w 2 trymestrze...

Gość gość
Prawie nie możliwe żebyś była w ciąży... ale tak jak mówię prawie. Swoją drogą dlaczego nie pójdziesz do lekarza?

Gość gość
Ciąża co najwyżej urojona. Testy wychodzą pozytywnie czasem nawet przed okresem a co dopiero po 1,5 mies, od stosunku.

Gość gość
Stosujesz tampony ostatni stosunek był z finałem w Tobie?

Gość gość
A co tampony mają z tym wspólnego?

Gość pannanna768
finałem nie był , ale boję się i ten plyn przed wytryskiem... tak stosuje tampony

Gość gość
kobieto no co ty? Nerwicy się dorobisz. 2 okresy, test negatywny, bez końca w środku a ty nadal myślisz że to ciąża? Daj spokój NIE MA ŻADNEJ CIĄŻY!!!

Gość pannanna768
dziękuję za odpowiedzi... Myślę że te objawy to przez wrzody żołądka które chyba mi się znowu nawróciły.. jakoś dziwnie pulsuje mi brzuch w rytmie serca

Gość gość
Nic dziwnego że wrzody nawróciły skoro tak się wkręcasz? Brzuch pulsuje, bo masz tam tętnice. To nie żadna ciąża.