Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka mojego faceta mnie nie lubi

Polecane posty

Gość gość

Sa przyjaciolmi od dziecka. Rozmawiaja na fb. Spotykaja sie bardzo rzadko. Zazwyczaj co 3,4 mc. On zwyczajnie mowi ze nie ma o czym z nia rozmawiac. Na fb tez czasem on udaje ze nie odczytal wiadomosci itp. Problem w tym ze ona mnie nie lubi i gdy maja sie spotkac to ona zawsze mowi zebym mnie nie bylo. Moj spotyka sie z nia ale nigdy nie sam. Bierze kolege i gdzies ida. Wkurza mnie to ze on robi wszystko zebysy sie razem nie spotkali bo ja jej nie pasuje. Czy powinnam to olac i niech sie sami spotykaja?

Gość gość
Mialam dawno temu podobna sytuacje, nie znalam jej osobiscie a jak chcialam poznac to zawsze byly z jego strony jakies wymowki. Okazalo sie ze jak do niego przychodzila to ja posuwal na klatce schodowej.

Gość gość
Po pierwsze - czemu sie z nia spotyka i sie niby przyjaznia skoro nie ma z nia o czym gadac? I co jej o tobie powiedzial, ze cie nie lubi?

Gość gość
On jej nie posuwa. Ona ma narzeczonego, jest w ciazy.

Gość gość
Kiedys spotkalismy sie razem. Ja, on i ona oraz jeszcze jeden kolega. Ona mnie nie polubila i teraz nie chce sie spotykac

Gość gość
Ok, czyli cie nie lubi. W czym masz problem? Ma w sumie maly kontakt z twoim chlopakiem, swoje zycie, a ty jej najwyraznie nie przypadlas do gustu

Gość gość
A spotykaja sie bo ona nalega. Ona go lubi, zwierza mu sie itp. On unika spotkan ale jesli ona bardzo go namawia to w koncu sie zgadza na spotkanie

Gość gość
No nie polubiła mnie. Czyli olac to?

Gość gość
A do was przychodzi?

Gość gość
Mozesz to olac, mozesz pogadac z facetem i dociec dlaczego ona cie tak unika. Moj chlopak mial kolege ktory mnie nie lubil, ale jak spotykalismy sie w grupie to musial.znosic moje towarzystwo :-)

Gość gość
Ja mam ciezki charakter wiec moze mnie nie lubic. Tylko np ostatnio mielismy sie spotkac w 3. Ona nie chciala wiec spotkal sie z nia i z kolega w czasie kiedy ja bylam zajeta. To mnie wkurzylo bo chcialam isc z nimi

Gość gość
No to on powinien w takiej sytuacji nie iść..