Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witam, jestem starą panną , jakieś pytania?

Polecane posty

Gość gość

Chętnie odpowiem

Gość gość
Pierwsze to wiadomo ile masz lat?

Gość gość
Za kilka miesięcy koncze 30 :)

Gość gość
Eee to nie jest tak źle. Jeszcze zdążysz kogoś znaleść. Jeżeli dobrze spożytkowałaś te lata, masz wykształcenie, znośne warunki ekonomiczne to wszystko może się zmienić na lepsze. Ale i na gorsze też.

Gość gość
Stara ponna jest dopiero po 35 roku życia.

Gość gość
uff, to ja mam jeszcze 3 lata i 3 dni

Gość gość
czemu jesteś sama?

Gość gość
Tylko ze mi się nie chce kogoś znaleźć , bo Lubie swoje życie takim jakie jest, Lubie niezależność i to mi się nie spieszy do związku

Gość gość
heh to witaj w klubie, ja też jestem niezależna ale ja mam chłopa, tyle że mi trudno się dostosować do związku

Gość gość
No mi też trudno jest się dostosować, wiec wole być sama niż robić cos na siłę

Gość gość
Współczuje bo pewnie rodzina i znajomi nie dają ci zyc? Byle byś nie zgryżliwą starą panną:) bo ja akurat takie znam...niby nie chcą faceta ale zazdroszczą mężatkom. To widać :) dla mnie osobiście smotnosc byłaby straszna.

Gość gość
ja też bede starą panną, ale mi sie nie chce tego zmieniać bo tak jest wygodniej. Mam swoje mieszkanie, prace, jestem niezależna. nikt nie mówi mi co mam robić, rudno mi kogoś zaakceptować na moim terenie jeśli nie będzie tak jak ja chce. Zimowe wieczory spedzam z książką albo na siłowni, latem jest więcej rozrywek, samotnie podróżuję. Kurcze, dobrze mi z tym. Nawet podróże są lepsze w pojedynkę bo nikt mi nie marudzi ze za szybko chodze, że za dużo chce zwiedzić, że już wracamy bo zmęczony, albo głodny. Mieszkanie w samotności jest o niebo lepsze niż z kimś, mam porównanie bo dopiero od roku mieszkam sama i jakoś nie chce wracać do poprzedniego stanu rzeczy

Gość gość
Nie jestem zgryzliwa, jestem bardzo towarzyska osobą, uwielbiam spotkania ze znajomymi, rodziną, nie przeszkadzają mi imprezy na których sa pary, a ja bez osoby towarzyszącej, na wesela zawsze znajdzie się jakiś kumpel do pary, rodzina no cóż? Pytają czasami ale akceptują moje wybory, nie obrazam się kiedy ktoś powie na mnie " stara panna" nawet to lubie

Gość gość
lepiej być starą panną niż starą posiadaczką piwnego brzucha na kanapie przed tv

Gość gość
A często sie pier/dolisz? I jak bardzo jesteś z tego dumna?

Gość gość
Skoro jesteś taka jak opisujesz to nie nazywaj siebie starą panną:) bo ja rozgraniczam szczęśliwą singielkę od starej panny...a ty jesteś tą pierwszą wg. mnie:P Stara panna jest zgryzliwa i zazdrosna:) ja osobiście nie wyobrażam sobie życia w pojedynke bo lubie mieć faceta u boku. Jak dla mnie życie jest ciekawsze we dwoje i fajne są te kłotnie, kompromisy i godzenie się. Każdy jest inny! Ciesz się życiem takim jak Tobie się podoba,

Gość gość
Oj dziewczyno jaka z ciebie stara panna. Mam dla ciebie propozycję przeczytaj sobie Dziennik o-błędnik. Jest to książka mówiąca o dylematach głównej bohaterki. Będziesz miała czas na zadumę ale i na dobrą zabawę. Ciekawe czy po przeczytaniu zmienisz pogląd na własną osobę. Daj znać.

Gość gość
Ja tez mam 30 lat i jestem stara panna z dzieckiem.Faceci tak mi dali popalic,ze mam dosc.:-)

Gość gość
Niektorzy wolą mieć ukochaną osobę jak najbliżej. Inne bez potrzeby uczuć wyższych wolą wąchać własne pierdy w samotności. Wygoda to szczyt uczuć, dobrze że są takie osoby dla kontrastu. Łatwiej znaleźć coś innego.

Gość gość
o witam, widzę że podbijacie mój temat. Autorka. Jakie prowo? bycie samotnym to prowo? a ten temat o starym kawalerze widzę pierwszy raz

Gość gość
Stara panna to nie przypadek To TWÓJ WYBÓR