Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myjnia samochodowa pierwszy raz czy mozna wjezdzac na te kratki dwie

Polecane posty

Gość gość

? pierwszy raz jade na myjnie:) widzialam, ze sa takie dwie dlugie grube kratki, ale nie wiem czy bezposrednio koła maja stac na nich? czy nie zarwa sie pod wplywem ciezaru?

Gość gość
Poproś pracownika żeby ci za 1 razem pomógł :D

Gość gość
samoobsługowa zadnych pracownikow tam nie ma:o

Gość gość
Napiszę coś i pewnie będą po mnie za to jeżdzić, ale mam potrzebę zwierzeń :D Myjnia automatyczna tak mnie stresuje, że jak wyjeżdżam, to zapominam cały układ wnętrza. Myślę tylko o tym, że mam to za sobą :p Zresztą do tej pory poza zimą sama myłam auto przed garażem.

Gość gość
Ale chyba się wjeżdża na te kratki, bo woda musi przecież gdzieś spływać.

Gość gość
ale ta kratka to nie wydaje sie byc taka mocna na ciezkie auto

Gość gość
Serio pytasz? To jedź do myjni z obsługą, przy jakiejś stacji benzynowej. Mnie jeszcze nigdy nie odmówili pomocy, kiedy o nią prosiłam.

Skup Aut Mazowsze Kupimy Twoje auto niezależnie od stanu technicznego.. Każda marka , Każdy model.. Osobowe i dostawcze.. Darmowa wycena i dojazd do klienta.. Działamy na terenie całego województwa Mazowieckiego i okolic.. Płacimy nawet do 90% ceny rynkowej za auto , uczciwie i bez ukrytych opłat.. Jesteśmy od 1993r na rynku motoryzacyjnym. Kontakt: 880-163-880 7dni w tygodniu. *Zapraszamy*

Gość gość
ja jeżdżę na myjnie koło nas http://www.maldrobud.pl, i zawsze jest ktoś z obsługi. Za pierwszym razem też poprosiłam o pomoc i nie widzę w tym nic złego. Zawsze lepiej poprosić o pomoc jak się czegoś nie wie.

ja stawiam na oko, oprysk wstepny zawsze sobie daruje. leje raz tym pozniej rainax pozniej nablyszczacz i splukuje. jest git, warto wytrzec dobrze potem auto choc nie trzeba.

Gość gość
Ja zawsze jadę do dobrej myjni samochodowej w www.lcmcorp.pl i mają wszystkie usługi w jednym meijscu a to w dzisjszych czasch jest bardzo ważne jak komuś zależy na czasie .

Gość Weronisia44
Bez sensu jeździć na jakiekolwiek myjnie. Kupa kasy, efekt marny. U mnie samochód myje mąż, przynajmniej wiemy, że jest to zrobione porządnie. Warto też zaopatrzyć się w dobrej jakości kosmetyki akie jak te: http://www.motochemia.pl/atas-m-16.html aby praca była lżejsza i przyjemniejsza a samochód bezpieczniejszy.

Gość gość
Jeżeli szukasz profesjonalnego gabinetu w, którym wykonasz kompleksową renowację wnętrza oraz karoserii samochodu to tylko w http://klinikablasku.pl/.