Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WREDNY MAŁPISZON TO PIJAK24 WYDAŁO SIĘ

Polecane posty

Gość gość
masakra pewnie po tej kompromitacji zniknie z kafe tak samo jak oszka :o

Jacy wy jesteście żenujący :D🖐️ Tak, już s*******am z kafe, nie ma mnie joł joł :D🖐️ Swoją drogą żądacie ode mnie fotki z karteczką. Ok, świetnie, ale zaraz szukacie zwady i mówicie, że poproszę o to koleżankę :D🖐️ Ludzie, bądźcie k***a obiektywni, kto bez żadnych obiekcji chciałby komuś robić "przysługę" i wystawiać swojego ryja na forum dla takich niedop*****lców jak Wy? :D Sądzicie że koleżanka zgodziłaby się dla Waszych fanaberii pokazywać tu swoją twarz? Wątpie :D Tak więc ogarnijcie d**y, nie jestem żadnym Pijakiem, Piwoszem, Barłosiem, Oszką, Sroszką i Bóg wie kim jeszcze :D Wara ode mnie, trzy penisy w bok, elo 🖐️

Gość gość
a czemu spierdoliłeś wtedy? poszedłęś sobie cwaniaczku w innych tematach pisać a potem zninkąłeś na pare ładne godzin (w tym czasie zapewne załatwiłeś fotki od koleżanki) jesteś zerem

Gość gość
nikt nie wymaga fotki twojej twarzy ale np figury albo piersi w staniku, chodzi o to aby zobaczyć czy jesteś kobietą czy też nie ale ty i tak nie dasz frajerze będziesz sie na setki sposobów wykręcać, będziesz iść w zaparte, a foty i tak nie dasz

Winny się tłumaczy, więc ja nie zamierzam tego robić :D🖐️ Twierdzisz że jestem Pijakiem, tsssaaa, bo taka pisdolina jak Ty z drugiego końca polski wie lepiej niż ja sama :D🖐️ Heheheh pozdro 600 k***a :D🖐️

Gość gość
po prostu widzę to co inni i wyciągam wnioski zresztą ty juz nie raz tak zrobiłeś, najpierw piszesz z innego nicku ale i tak dalej brniesz w zaparte i dalej próbujesz robić z nas debili frajerze

Gość gość
no ale widzisz h'u'j'ku jak sie wykręcasz zeby tylko foty nie dać? wymyślasz i bagatelizujesz, wyzywasz i ośmieszasz byle tylko nie dać foty!!!

Gość gość
daj chociaż fotkę swoich nóg, poznam przecież czy to kobiece nóżki czy faceta, ale żeby stópki też było widać, albo foto brzuszka czy figury albo pupci w leginsach ty mimo wszystko przebrzydły frajerze nie dasz ŻADNEJ FOTY!!!!!!!!!! bo jesteś facetem!

Gość gość
małpiszon jest spoko.

Gość gość
Małpiszon to pedał :o jprdl

Gość gość
cwaniaczkiem ty podobno jesteś frajerze tylko jak sie okazuje za mało cwanym bo jak widzisz idzie cie bardzo łatwo rozłożyć na łopatki i leżysz i kwiczysz mitomanie

Gość gość
sryną a nie dziewczyną skończ już debilu i w*********j bo wnerwiasz tylko

Gość gość
już sie pijak sam nie wywyższaj 'osobistość' buahaha

Gość gość
małpiszon to cynik/ niedorobiony jeszcze nie doszliście do tego ?? a good girl gone bad to HIM wiem to na 100%