Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej zaburzony psichicznie użytkownik ero

Polecane posty

Gość gość
CzwarteImperium dziś (...) Co do wariatów...kurczę, ja bym chciała być tutaj miejscową wariatka, taka z rozwianym włosem biegającą po forum. xCzwarte, dla Ciebie ;)https://www.youtube.com/watch?v=3VqOIhqUklI ;)xJa nie nominuję, bo wiadomo na kogo byłby mój głos i vice versa zapewne ;)Co do nominacji Widmo, to też wiadomo, jakie mam zdanie :) Widmo 🖐️ :)

Gość gość
Wyzywał Widmo Samansarę. Od dziwek, prostytutek, ale to twarda sztuka i nie da sobie wejść gówniarzowi na głowę. Widzę Imperium że jesteś nim zauroczona. Będzie 5 zdobyte Imperium? :-O

Gość gość
1 Akcja że widzi wiadomości od Słodko Winnej na pasku adresu w przeglądarce. 2 Akcja że Matuzalem go prześladuje i przyprawia o rozstrój zdrowia. 3 Akcja że płaci grubymi bitcoinami za informacje na temat pedofilii Matu i k***wstwa fałki i podobno zbiera na nich teczki 4 Akcja że Samansara to j****a suka chociaz 5 minut wczesniej otwieral dla niej szampana 5 Akcja że rano ma duży poziom teścia i może atakować wszystkich i to jest normalne. 6 Akcja że wchodzi zeby pomieszac tym gównem a później placze ze wielki hejt. 7 Akcja że spamował temat ciotek 8 Akcja że kazał się przepraszać Musze pod grozbami. 9 Akcja ze zbluzgal Magde od pustakow 10 Akcja ze nie chce mi sie wypisywac dalej

Gość gość
Teczki, agenci,kwity na Matu, prokurator... Cyrk na kółkach :-D

Gość gość
Nie poruszyłem tematu polityków. To dotyczy różnych grup społecznych. Ale zawsze to jednostka, albo mała grupa, manipuluje większością. Dokładnie tak jak ty to robisz :)

Gość gość
Smiech:) samansara nazywa Imperium siostrą a ta wlazi widmowi za te suki jepane. :O A ona w twojej obronie stawala Imperium. Falsz i obłuda:(

Gość gość
Imperium, naprawdę za osobę godną uwagi uważasz faceta, który na serio wierzy, że ma twarde dowody na pedofilię innego użytkownika i ich do tej pory nie ujawnił? :D

Gość gość
"Ludzki przedmiot" - już sam nick mi się podoba, choć nie miałam przyjemności :classic_cool:

Gość gość
Nie mam nicka i nie udowodnisz mi tego panie adwokacie :) A który punkt jest nieprawdziwy? Konkrety, a nie lanie wody.

Gość CzwarteImperium
Dzięki Eve, podobno każda wariatka ma w głowie kwiatka, więc chyba sobie storczyka zerwę. ;) Piątym, a ja jeszcze z czwartym nie skończyłam. Pomału. :O Z Samansarą wszystko dawno wyjaśnione, a czy Siostra i Widmo będą ze sobą rozmawiać to jest ich sprawa. Sam nadal jest moją Saaam-anthą i ona o tym wie. :P To kogo wieszamy dzisiaj? ;)

Gość gość
PS uważam, że nadal mam jakiś dystans. Jeszcze nie dostaje rozstroju psychicznego od forum.:)

Gość gość
Niebiescy tak chyba mają. Trafiają na bluzgającego, ale to niebieski bluzgający. Więc nie ważne, że koleżankę, kolegę zwyzywał od suk, c*****w. Klepiemy go po pupci. Bo to fajny chłopak :D:D

Gość gość
Chciałabym być czasem szalona 😭 Tyle że różne więzy mnie krępują 😭 Ale zdarza się, że walczę :classic_cool:

Gość gość
Ale masz coś konkretnie do napisania, czy tylko same frazesy o szczekaniu, pomawianiu itp żeby zakrzyczeć prawdę? punkty masz podane wyżej :D

Gość CzwarteImperium
gość dziś Niebiescy tak chyba mają. Trafiają na bluzgającego, ale to niebieski bluzgający. Więc nie ważne, że koleżankę, kolegę zwyzywał od suk, c*****w. Klepiemy go po pupci. Bo to fajny chłopak smiech.gifsmiech.gif Słuchaj noo, Widmo wie co o tym zdarzeniu z Sam sądzę. Sam też. Ok? To ok.

Gość gość
Nie odpowiedziałaś Imp. Czy normalny jest dla ciebie koleś, który twierdzi, że ma twarde dowody na pedofilię Matu, bo zapłacił (chociaż nie ma) ? Aha, i za chwilę zarzuca innym, że nie mają "zdrowego" dystansu do forum. Nie zapala się wam w głowach czerwona lampka? :)

". Samansara też coś z nią nie ten teges." Najwidoczniej tak musi być😴 A co to ku..a za rozmowa o mnie beze mnie? Dobry wieczór🖐️

Gość gość
Widmo, myślę, że wszystko po trochu... Ale to może nie na to forum ;) Jaki film? Chyba się muszę cofnąć w postach... albo za dużo wina :P

Gość gość
Fałsz, obluda, dno :-(

Gość gość
Czyli, tłumacząc twoje słowa na polski, nie napiszę nic konkretnie wobec zarzutów, bo nie logujesz się.:D A co jak nie mam niebieskiego? A co jak mam, zaloguję się, a ty będziesz dalej manipulował? Niewinni nie muszą kręcić i lawirować panie Widmo :)

Gość CzwarteImperium
Napisze szczerze. Jestem na tym forum dla rozrywki. I tyle. Mnie wyzywano tutaj od dziwek i mam się obrazić? Kto mi zaglądał do ci=pki ten wie. To tylko forum. ;) Nie mieszam się w Widmo vs Matu. Tylko nie lubię linczu. Cześć Sam. 👄

Gość gość
Wygodna odpowiedź. Cóż, nie wierzę, że jesteś taka tępa, żeby łykać kolesia stosującego dziecinne szantaże. To tylko smutne, że inteligentna kobieta autoryzuje jakiegoś bajkopisarza w imię niewiadomo czego..

Gość gość
Widmo, jasne że chcę, tylko że dziś... trochę nie wiem, czy nie za późno już, bo zaczęłam bez Ciebie (na Oddział zamknięty spójrz ;) ).

Gość gość
Wyzywano bo tak się zachowywałaś. Opowiadaniem strzeliłaś sobie w kolano Inesso :-P

Gość gość
_widmo_ dziś ty mi buciki gosciu czyscisz swoim pyskiem smiech.gif Masz ludzi za glupich czy udajesz debila ? a moze o droge pytasz ? Na psy tez udasz sie w kominiarce jako anonim ? Login albo spac paszoł won. 8 Mistrzostwo migania się od odpowiedzi :D Normalnie osoba pomówiona potrafi łatwo wypunktować oszczercę. Ty kluczysz, lawirujesz, udajesz głupiego. Żenada. Co Ciebie obchodzi, i czy to jest najważniejsze, komu odpowiadasz, skoro napisana była nieprawda? :)

Gość gość
Ooooo, zaczyna się manipiulacja, nie piszcie z pomarańczami, nawet tymi piszącymi w miarę rzeczowo :D:D:D

Gość gość
Jesteś falszywa Imperium i wyżej srasz niż d**e masz. Jedno jest pewne po opowiadaniu zniknęli czterej panowie 🖐️