Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej zaburzony psichicznie użytkownik ero

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 1 Akcja że widzi wiadomości od Słodko Winnej na pasku adresu w przeglądarce. 2 Akcja że Matuzalem go prześladuje i przyprawia o rozstrój zdrowia. 3 Akcja że płaci grubymi bitcoinami za informacje na temat pedofilii Matu i k***wstwa fałki i podobno zbiera na nich teczki 4 Akcja że Samansara to j****a suka chociaz 5 minut wczesniej otwieral dla niej szampana 5 Akcja że rano ma duży poziom teścia i może atakować wszystkich i to jest normalne. 6 Akcja że wchodzi zeby pomieszac tym gównem a później placze ze wielki hejt. 7 Akcja że spamował temat ciotek 8 Akcja że kazał się przepraszać Musze pod grozbami. 9 Akcja ze zbluzgal Magde od pustakow 10 Akcja ze nie chce mi sie wypisywac dalej

Gość _widmo_
nie gosciu, normalnie to osoba zdejmuje kominiarke jak rozmawia/porusza powazne tematy, a ty nawet plci nie potrafisz podac. Nikt nie potraktuje cie powaznie w takiej sytuacji gdy zakapturzone bawisz sie w kapturowy sąd, bo nawet nie zauwazasz jak bylem prowokowany i wyzywany. Za kogo ty sie masz w ogole aby rozstrzygac czyjes spory, skoro nawet sami zainteresowani nie poruszaja juz dawnych sporow. Swiat nie kreci sie w kolo twojej duру. Zapamietaj to sobie i zajmij sie wlasnym zyciem, zamiast robic za czyjes sumienie.

Gość gość
1 i 3 świadczy że to korzystający z NFZ przy klawiaturze :o

To co było pomiędzy mną a Panem Ćmą nie jest niczyją sprawą. Nie znamy się, mijamy się, i oddychamy nie zabierając sobie tlenu🖐️] Zresztą, ktoś niedawno mi napisał , abym zbierała siły na "kolejne wojenki" to zbieram:D Tylko jakie kuurwa wojenki??😴

Gość CzwarteImperium
Ok. Teraz się nie tłumaczę, ja wydaję oficjalnie oświadczenie. Pamiętam...zaraz jak to było: Wilk to Inessa, a no tak... Wachlarz to Koke i In spe,taak, pamiętam... Imperium to Naj, hmm...- dobrze się rżnie, dzięki niemu nawet nicka zatrzymałam. I pobiję Muszkę jak będzie mi wchodziła w drogę. 😠 Z tego co wiem to każdy "zniknął" z innego powodu niż moja ci=pa. ;) Bądźmy poważni - choć raz. Wybaczcie wulgaryzmy. 😴 Już będę grzeczna. :) Sam, Widmo, co mogę napisać- pasujecie do siebie jako "wrogowie". ;)

Gość gość
Co ty pierdolisz? Przecież masz dowody jak byłeś szykanowany. Masz swoje tajne informacje. Możesz też zacząć w końcu wklejać cytaty z innych tematów. Bo na ciebie cytatów jest mnóstwo i latają po tematach. Dlaczego, zamiast pierdolić jak potłuczony jaki to jesteś biedny, nigdy nie wrzucasz konkretów? I co masz do powyzszych punktów, to wszystko zrobiłeś ty człowieku, nikt tu nie ma takiej historii :D

Gość gość
To ja bym tylko jeszcze chciała powiedzieć, że bym chciała wiedzieć, co Czwarte ma na tych oczach w avku napisane ;)

Gość CzwarteImperium
Midsummer ;) - to jest akt oskarżenia lalki: Whore. :D Muszę częściej opisywać swoje stosunki. Tylko nie wiem czy się Czwarty zgodzi., cofnąć się nie mogę,bo wszyscy "poznikali". :D

Gość gość
CzwarteImperium dziś Midsummer oczko.gif - to jest akt oskarżenia lalki: Whore.xCudowne, bezbłędne ;)

Gość gość
P********z jak zwykle. Po tym poznaje się słabość 🖐️

Gość gość
NAJWIĘKSZĄ ZAKAŁĄ TEGO FORUM JEST WIDMO .

Gość gość
P.S. Bo zycie jest przewrotne. Jak nie kazdy usmiech jest symbolem radosci, tak nie kazda łza jest oznaka slabosci. Wiedziała osoba o tym ? -Niech zapamieta se na cale zycie, a nie wyskakuje mi tu ze slabosciami. 😴

Gość gość
Widmo :O

Gość gość
Midsummer Ewe

Gość gość
Wilk,Widmo,Hajabuza

Gość gość
Zaloguj się na swój flagowy niebieski nick, głupia krowo

Gość gość
Slodkowinna🖐️