Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l oob

ZJAWISKOWO PIĘKNA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość l oob

Moja narzeczona....I w tym problem!:-( Głupie to może, ale zastanawiam się nad zerwaniem tego związku...Kocham ją bardzo, Ona mnie też, ale ja jestem takim zwykłym chłopakiem a ona jest naprawdę śliczną dziewczyną! I nie jest to tylko moje subiektywne odczucie. Widzę jakie zainteresowanie wzbudza gdzie się tylko pojawi! Wiem, że imponuję Jej charakterem, wykształceniem (jestem lekarzem), ale obawiam się, że nie zdołam utrzymać Jej przy sobie...:-( I nie chodzi tu o jakąś chorobliwą zazdrość z mojej strony, ja tylko martwię się, że wcześniej czy później znajdzie się jakiś uroczy inteligentny przystojniak, który zawróci Jej w głowie. Ja chyba nie pasuję do Niej...:-(

Gość l oob
Czy w Waszych związkach było podobnie? Jak się to później skończyło?

Gość gość
ona ładna a ty lekarz czyli potencjalnie przy kasie. Jest z Tobą dla pieniędzy a ma kochasiów na boku przystojniaków

Gość gość
Jak jesteś lekarzem to nie musisz sie martwić o to że odejdzie.

Gość l oob
Pocieszające....:-( Ale to nie to...Nie wierzę w to teraz , znając Ją! Ale czy tak nie będzie po paru latach małżeństwa?...:-(

Gość gość
Tego nigdy nie przewidzisz, jak bedzie... Prawda jest taka, ze jakby byla mniej atrakcyjna, mialbys prawo miec takie same obawy. Jesli w Waszym zwiazku bedzie wszystko w porzadku, to nawet jak poczuje motylki, to sie opanuje. Jesli nie bedzie w porzadku - to albo Cie zdradzi, albo zostawi. Wiec zamiast sie bac, to dbaj o nia i rob wszystko jak najlepiej :) Poza tym jesli jest naprawde piekna, to de facto mniejsze szanse, ze ktos Ci ja "sprzatnie", bo wiekszosc facetow bardzo boi sie pieknych kobiet :)

Gość gość
Jesli tak piszesz to znaczy ze tak bedzie.:(Niestety:(

Gość biala polna stokrotka
autorze, to, ze dziewczyna jest zjawiskowo piekna niczego nie przesadza. wazne jakie ma podejscie do zycia, zwiazku, itp. Opowiem jak to jest od drugiej strony. Tez jestem "zajwiskowo piekna" wedlug opinii otoczenia. co nie oznacza, ze sama uwazam sie za jakas wyjatkowa pieknosc. i mialam w zyciu 2 razy sytuacje, kiedy mezczyzni nie chcieli ze mna byc, gdyz uwazali, ze mnie przy sobie nie utrzymaja. byla to dla mnie najwieksza bzdura jaka moglam uslyszec. chcialam z nimi byc, kochalam, ale z powodu tego dziwnego myslenia zostalam strasznie skrzywdzona. Finalnie zostalam odrzucona z powodu "urody". Nie misci mi sie w glowie jak mozna tak myslec, skoro jest z Toba, to znaczy, ze Cie kocha. Ja kochalam, zupelnie nie w glowie byly mi zdrady. Mezczyni Ci imponowali mi osobowoscia, charakterem itd. I co? moje uczucia nie liczyly sie na koncu. Powiem wiecej, nigdy w zyciu nikogo nie zdradzilam ( pomimo wyraznego zainteresowania plci przeciwnej) . jesli z kims bylam, zawsze z milosci. I co? Nie znam Twojej partnerki, ale musisz wiedziec jakie ma zyciu wartosci, co sie dla niej liczy etc. Jesli jest warosciowa dziewczyna to nie widze powodu zebys tak myslal. no chyba, ze sa jakies oznaki tego, ze ona odpowiada na zainteresowanie plci przeciwnej, oszukuje, umawia sie z innymi. ale jesli nie i jesli sie kochacie to naprawde nie psuj tego. Skoro z Toba jest to znaczy, ze jestes dla niej przystojny, sexowny itp. Przeciez zawsze dla naszej drugiej poloki jestesmy najpiekniejsi, nawet jesli my w srodku czujemy sie inaczej. i uwierz mi, piekne dziewczyny maja kompleksow. Przemysl to. Zycze Wam powodzenia!

Gość gość
Niech sobie inni zarypią a nie tylko ty egoisto!

Gość gość
"Zjawiskowo piękne", to są wartościowe zabytki, to rzeczy ale nie ludzie. To jest to wszystko, co zanika, co pomału ginie, co jest niszczone i nie odnawiane, co jest np. burzone przez islamistów. 7. cudów świata, jest zjawiskowe. Nigdy człowiek! Nazywanie tak kogoś z ludzi, graniczy z debilizmem, i ty autorko pisząc taki temat wiesz, że jesteś śmieszna i wcale lekarzem nie jesteś bo piszesz zbyt nieudolnie, jak na lekarza nie przystało :P

Gość gość
Biała polna stokrotka ma rację!