Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywe zęby

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takich ludziach? Omijacie ich, wyśmiewacie? Chce znać waszą opinie:)

Gość gość
dziwie się że nie założą aparatu. ponosiliby rok - dwa i po problemie.

Gość gość
taaa bo założenie aparatu to taka prosta sprawa. Leczenie ortodontyczne kosztuje majątek a nie wszystkich na to stać.

Gość gość
A ja mam krzywe zęby i dopiero po 30-stce dojrzałam do decyzji o założeniu aparatu... i nikt mnie nigdy z tego powodu nie wyśmiewał. Nawet będę tęskniła za moimi krzywikami, ale nie chcę by na starość wada zgryzu się powiększała ;)

Gość gość
Ja mam krzywe :( na razie nie stać mnie na aparat, mimo ze odkładam kasę. Mam dwie jedynki cofnięte do tylu i dwie dwójki wysunięte do przodu. W ogóle się nie uśmiecham. Szczeka mnie czasami boli jak chce się uśmiechnąć a wiem, ze nie mogę i powstaje taki głupi wyraz twarzy. Masakra. Jak mowie ti tak bardzo nie widać, wiem, ze niektórzy zwrócili na to uwagę, dopiero jak im pokazałam zeby, ale niektórzy gapia mi sie na usta jak mowie. Strasznie wtedy się czuje. Wiem, ze zaraz inni napiszą, ze to wstyd muec takie zeby. Powinnam odkładać juz dawno temu na aparat (mam 25 lat), ja się z tym calkowucie zgadzam, wiec nie zabola mnie takie komentarze. Powinnam sie wstydzić i się wstydzę . Tylko na razie nie mogę nic z tym zrobic. Czuje się strasznie, nienawidzę siebie za te zeby

Gość gość
sama mialam krzywe...i to byla porazka.Na gorze mialam 3 za 2..co zostalo rozwiazne wyrwaniem 2 z czasem 3 przesunela sie sama na jej miejsce a problem innego ksztaltu zostal rozwiazny licowka:) wyglada to normalnie jestem zadowolona.Dol mialam strasznie krzywy nosilam aparat jedynie przez rok ! w wieku 27 lat wszystko sie blyskawicznie wyprostowalo:) i teraz sie usmiecham non stop haha