Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia2200

Maz spotykal sie z 'kolezanka'

Polecane posty

Gość Kasia2200

Historia, jak pewnie wiele innych; Dowiedzialam sie ze maz zaczal spotykac sie na lunche z dziewczyna, ktora byla jego studentka (maz uczy tanczyc w ramach hobby), 3 miesiace po slubie. Przyznal sie ze byl nia zauroczony, ale ze do niczego nie doszlo. Sklamal jednak ze zaprzestal kontaktow po naszej podrozy poslubnej w Grudniu/Styczniu, jednak wiem, ze do niej pisal w kwietniu proszac o spotkanie po Swietach Wielkanocnych; jak wiem-sprawdzilam mu telefon-dlaczego? bo w przeszlosci skasowal przed moimi oczami sms-a od dziewczyny ktora poznal rowniez na tancach, i ktora pisala do niego o smiesznej porze... Dowiedzialam sie kilka miesiecy po fakcie i czuje sie bardzo oszukana, bo stalo sie to tak szybko po slubie...powodem byl ponoc moj zly nastroj i wieczne narzekanie (przyznam sie, listopad byl bardzo ciezkim miesiacem dla mnie, bo stracilam prace i musialam podjac sie czegos, czego nie koniecznie chcialam robic). W dodatku, maz w ogole nie odczuwa winy; uwaza ze nic sie stalo, bo podjal decyzje ze chce ze mna jednak zostac...twierdzi wrecz ze teraz to ja rujnyje nasz zwiazek, wracajac do tej sytuacji i generalnie robie igly z widly... co oczywiscie sprawia, ze czuje ze on nie bierze moich uczuc pod uwage. Dodatkowo, teraz swierdzil ze to ja musze sie zmienic-dobra okazja do powiedzenia jaki ma za mna problem. Wiem, ze ciezko jest doradzac komus w takiej sytuacji, ale chcialabym uslyszec jak najwiecej mysli i komentarzy z Waszej strony.

Gość gość
Powiem Ci z tej drugiej strony, bo ja jestem w podobnej sytuacji co Twój Mąż. Jego argumenty są zwykłym zagłuszeniem winy. Być może został wystawiony i pali mu się grunt pod nogami lub boi się zmian (jak to się mówi -zawsze można trafić gorzej) Jeśli miał ciągoty do innych to niestety czegoś mu w Tobie brakuje i jeśli nie dojdzie do zdrad fizycznych to do emocjonalnych na pewno. Ja zostałam przy Mężu i mimo ,że na pozór jest ok to obydwoje wegetujemy w tym związku. Jego zżerają myśli czy jestem z nim szczera a ja tęsknię za innym

Gość gość
Autorko, czy pobraliście się z miłości, czy kochaliście się, gdy braliście ślub ? Czy też byliście długo razem i postanowiliście w końcu się pobrać ? Moim zdaniem, Twój mąż nie kocha Cię - nie ma znaczenia, czy miałaś ciężki listopad czy nie. - ja miałam w swoim życiu wiele trunych miesięcy, długich miesięcy i mój facet był przy mnie zawsze, a najbardziej wtedy, gdy miałam najciężej, a wtedy, wierz mi, byłam prawdziwą wiedźmą dla niego. Wiem jak to jest , gdy Ci cieżko i wiem, że wtedy nie postępuje tak osoba która KOCHA, tzn. ucieka od Ciebie, gdy jest Ci źle, wręcz przeciwnie - wtedy jest z Tobą. Naprawdę, wiem co piszę. Ten facet Cię nie kocha, wziął ślub z jakiegoś powodu i tyle.

Gość jestem kolezanka
Moze za powaznie do tego podchodzicie? Ja tez mam kolege, jego zona nic nie wie o naszej znajomości. Rozmawiamy o wszystkim i niczym. Nigdy natomiast nie schodzi na intymne tematy. Odbieram go zwyczajnie jako gadatliwego goscia, ktoremu brakuje kontaktów z ludzmi. Pytałam go, czy żona nie bedzie miała nic przeciwko. Powiedział, że się nie dowie. Nie wiem, czy to zdrowe, ale on zna lepiej swoją zonę

Gość Kasia2200
Drogie czytelniczki; tez czuje ze niezależnie od tego jak jest zle, nasz partner nie powinien nawet myślec o byciu z kimś innym...tymbardziej ze moj maz przyznał sie ze ta dziewczyna mu sie podobała i ze zrobil to bo juz miał dość patrzenia na moja smutna twarz(przynajmniej sie przyznał); z drugiej strony pomoc o niczym intymnym nie rozmawiali- jednak sam fakt ze o nic mi nie powiedział i ze fakt faktem miał watpliwości, znaczy dużo. Czuje jednak ze jak dam mu szanse to i tak nie bedzie to juz nigdy jak kiedyś...wzięliśmy slub bo sie kochaliśmy i chcieliśmy- przynajmniej js to moge powiedzieć o sobie

Gość gość
Ludzie trochę zaufania do swoich partnerów. Kobiety to połowa populacji. Same też macie kolegów. Samo spotkanie się to nie zdrada. Sam przyznał, że KIEDYŚ BYŁ zauroczony. BYŁ!