Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

kto wali browary przed kompem zamiast spać

Polecane posty

No mógłbym na tym zarabiać ale ja to robię praktycznie dla siebie tak dla zabicia czasu ech nie dawno mi wybuchły kondensatory w zasilacz od komputera Ale to od takiego bardzo starego komputera bo tam się zmieniało napięcie na jakim się go podłączało do zasilania zmieniłem tam na 115V i zapomniałem przestawić na 240V i wtedy podłączyłem do prądu

no to czemu nie zarabiasz? nie mówię że od razu nie wiadomo co, ale na początku na czarno jakieś drobne naprawy, dać gdzieś ogłoszenie anonimowe z numerem tel na kartę żeby się skarbówka nie dop*********a, a może się rozkręci biznes...

było słuchać wybuch i to bardzo mocno się zaczęło dymić z zasilacza ale już go naprawiłem . wlutowałem tam inne kondensatory a mam ich pełne pudełko ja w sumie to wszystkiego mam dużo na zapas

Ale wiesz do tego trzeba mieć papierek by cię przyjeli do takiej pracy A ja po gimnazjum uczyłem się ale po pewnym czasie miałem taki tam wypadek dlatego przestałem się uczyć i do teraz tak pozostało

uczę się ale tak bardziej hobbistycznie Ale ja tam na kasę nie narzekam ona dla mnie nie jest najważniejsza w życiu jedyne czego chyba pragnę to być z kimś kochać i być kochanym najważniejsze są uczucia nie mógł bym być z kimś kogo nie kocham

no ok, trzeba mieć papierek, co za problem zrobić papierek? gimnazjum mówszisz, wiec albo zacząć działaś coś we własnym zakresie - jakieś drobne naprawy kompów na początek albo iść do technikum jakiegoś dla dorosłych wiesz, nie chcę dołować bardziej, miłość miłością, ale życie życiem,nie chę tęz mówić że baby są złe i lecą na kasę, ale no kasa w życiu jest ważna

Gość gość
Przed kompem związku raczej nie wysiedzisz.

albo do tej osoby nic nie czuję pamiętam jedną dziewczynę w niej byłem zakochany ale to na maxa jak miałem 16 lat była z mojej klasy jedyne co było to kontakt w szkole a wtedy na mnie leciały trzy dziewczyny ale to była nieodwzajemniona miłość z mojej strony bo wtedy byłem zakochany w tamtej

Gość gość
Jakoś nie mogę. Morfeusz mnie olał.

Gość gość
Co kto lubi :-) Niedziel, zamień piwo na kobietę. Niegłupi jesteś.

Gość gość
Chłopaki po ile macie lat że takie problemy roztrząsacie ?