Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dymanko z bellą 86

Polecane posty

Gość gość
ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje. Potwierdzone und Sprawdzone :P

Gość gość
Nikogo nie udajesz czyli lubisz to i dobrze. Takiej szukam, a nie tych celebrytek wokół których głośno. Zabawimy się suczko? A twój pan niech czyta. Mnie też to podnieca.

Gość bella 86
13:22 ale ja nie startowalam w Twoim konkursie, tak to jest jak się z kimś z kafe wchodzi w krótki dialog. Myślałam, że piszą tu ludzie dorośli, którzy bez skrępowania mogą mówić i pisać o seksie, a tu siedzą dewotki i gimnazjalisci, którzy o erotyce mają blade pojęcie.

Gość gość
belle dorze ze ty masz pojęcie gimbusko i wytrzyj ta sperme z kącika ust :D

Gość gość
Sama sobie przeczysz. Albo jesteś rozwiązła i świadomie seksualna, albo cnotliwa. Po co się spinasz. Jak tam twój mąż moja piękna? Jak muszelka? Spermą zalana? Bo mi już stoi.

Gość bella 86
Można być rozwiazłą i seksowną dla swojego faceta, nigdzie nie napisałam, że jestem cnotką, a z drugiej strony nie mam kochanka. Może opisz swój seks chcę się w tej chwili masturbować, potrzebna mi jakąś podnieta.

Gość gość
Twój facet cię nie podnieca moja piękna? Przykro mi. Mogę ci opisać jakbym ci muszelkę zerżnął żebyś jęczała.

Gość bella 86
Coś czuję, że po drugiej stronie jest kobitka. Drugi raz proszę o opis seksu z partnerką, a Ty kluczysz. :D to daje do myślenia.

Gość gość
Bella, jako autor tematu mowię Ci olej tych napinaczy i moralizatorow. Ale macie "spinkę", wyluzujcie. Jesli nie potraficie to zmieńcie temat frustraci, albo pójdźcie do kościoła, choć przez godzine na tydzień poudawajcie dobrych ludzi, albo nimi bądźcie.

Gość gość
To nie byłem ja. :(

Gość gość
Tez bym Ci dzis wylizal ci/pkę i ją wyr/uchal,bella.

Gość gość
Bella pisze sama do siebie dobre w chu

Gość bella 86
Tak cały czas piszę sama ze sobą, jakbyś był \a bystra to zauwazylbys, że nie zakładam własnych tematów tylko podpinam się pod inne, a ten ktoś sobie dla zabawy założył,

Gość bella 86
06:40 poszukaj sobie chętniej na tego typu zabawy, bo ja nie skorzystam. A autora proszę o usunięcie tego tematu.

Gość gość
Bella:) czytam Ciebie, jestem kobieta. Mogę wywnioskować, że jesteś radosną kobietą to dobrze:) Ale co zauważyłam. Stanowczo za dużo chwalisz się seksem ze swoim mężem. I to sprawia, że jakoś nie wierzę w ten idealny wasz seks. Nie piszę tego złośliwie:)

Gość gość
Skutecznie hejterzy znisczyli temat. Świetny przykład. Takie społeczeństwo, taki klimat. Polskie piekiełko.

Gość gość
Jeszcze widać zazdrość o dobry seks belli, a także widać potrzebę umoralniania oraz dorabiania "gęby" jak u Gombrowicza. Życie erotyczne większości Polaków nie ma nic wspólnego z tolerancją. Najlepiej "robić to" jak kościół przykazał, a najlepiej po ciemku i pod kołdrą tylko w celu prokreacji...

Gość gość
"Ale co zauważyłam. Stanowczo za dużo chwalisz się seksem ze swoim mężem" Boli Cię to, musisz to skomentować?

Gość gość
Zaraz ktoś wyskoczy, że była zdrada, a zdradzający to jak wiadomo złodziej...

Gość bella 86
08:21 nie zależy mi by ktoś wierzył w to co piszę, nie mam zamiaru udowadniać co jest prawdą a co fałszem. Jestem kobietą bardzo wesoła to fakt, ludzie lubią moje towarzystwo i moje ględzenie, to co piszesz dowodzi tylko stereotypów polskiego małżeństwa, że żona to dzieci, gotowanie i sprzątanie, a do łóżka najlepsza jest kochanka. Jedyny błąd popełniłam, że zbyt otwarcie pisałam o intymnych sprawach, choć zawsze bronilam swojej prywatności, ale z drugiej strony myślałam, że piszą tu dorośli i otwarci w sprawie seksu ludzie.

Gość gość
Właśnie Bello:) nie jestem Twoim wrogiem:) jesteś zadowolona z seksu. Super!!:) Tylko widzisz, jak tak czytam nie tylko Ciebie zresztą, jak to jest ekstra, super, ostro i delikatnie i cały czas, to troszkę nie wierzę. No chyba, że ja jestem ewenementem, że nie zawsze jest och, ach, długo i namiętnie Pozdrawiam:)

Gość gość
Wszystko super kiedy piszesz o fantazjach lub o seksie z facetem pod konkretny temat. Jednak opisywanie waszego seksu onaniście jest słabe. ;)

Gość bella 86
08:46 o czym ty piszesz bo ja nie rozumiem, co miałby robić onanista po przeczytaniu mojego krótkiego opisu, bez jakichkolwiek szczegółów. Przecież w temacie o masturbacji niejaka Zuzka i jakiś tam w bokserkach opisują swoje wyczyny na kilka stron. Po drugie jeśli jest to forum publiczne to chyba każdy zdaje sobie sprawę, że podrugiej stronie monitora różni ludzie siedzą.

Gość gość
gość dziś Wszystko super kiedy piszesz o fantazjach lub o seksie z facetem pod konkretny temat. Jednak opisywanie waszego seksu onaniście jest słabe. oczko.gif Przede wszystkim kto widział naocznie, żeby autor się pod to opowiadanie onanizował. No tak, ale kafe "łyknie" wszystko. Wystarczy sobie coś dopowiedzieć, aby było to prawdą. Dla mnie czytanie opisu seksu belli z mężem jest świetne i nie muszę się pod to onanizować. Z drugiej strony co komu do tego, kto się onanizuje pod jakiś opis. Zazdrośnicy i frustraci tak mają...

Gość gość
Winni sie tlumacza zapamietaj

Gość gość
"Wszystko super kiedy piszesz o fantazjach lub o seksie z facetem pod konkretny temat. Jednak opisywanie waszego seksu onaniście jest słabe. oczko.gif" W tym zdaniu są sprzeczności. Jednym słowem w innym temacie można opisywać taki seks i nieważne czy ktoś się pod to onanizuje. Tutaj jednak jest to "słabe" i nie powinno się dawać tego opisu. Takie zdanie może napisać tylko osoba zaburzona.

Gość gość
"Winni sie tlumacza zapamietaj" Utarty schemat, którym posługują się ludzie, którzy nie mają innych argumentów.

Gość bella 86
Widzę, że w naszym społeczeństwie nadal panuje średniowiecze jeśli chodzi o seks, a przecież tutaj w większość siedzą młodzi ludzie, bo widać to dziecinnych wypowiedziach w różnych tematach. Jeszcze raz proszę o usunięcie tematu, bo jak to zrobić, a nie chce mi się szukać informacji.

Gość gość
Niekoniecznie. Jeżeli piszesz w temacie np jaka jest twoja ulubiona pozycja to piszesz z partnerem lubimy tak i tak. To normalne. Jeśli natomiast piszesz mąż mnie wydymał tak i tak w temacie dymanko z bellą i gość pisze o ******iu i wzajemnym podniecaniu siebie żeby iść na seks z partnerem to jest to słabe. 🖐️