Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy wy też nie lubicie Warszawy?

Polecane posty

Byłam tam tylko 2 razy na koncertach, ostatnio na Sonisphere 2012, więc nie znam tego miasta ale i tak go nie lubie, bo to wieś która niesłusznie jest stolicą, a poza tym wydaje mi się że to miasto jest w awangardzie hipsterstwa, podążania za modą i innych złych cech :P

Gość gość
Ja nie lubie miasta na Śląsku takie jak np Katowice czy Sosnowiec dlatego że są poprostu brzydkie ale jeśli chodzi o Warszawe to jakoś nie czuje do niej niechęci może przez tragiczną jej historię .

Gość gość
Może i Sosnowiec leży poza granicami województwa Śląskiego (blisko Katowic) ale wygląda jak typowo śląskie miasto.

Współczesny podział na województwa jest bardzo sztuczny, np. Częstochowa i Sonsowiec w województwie śląskim, mimo iż są częścią historycznej małopoloski. Województwa nie mają nic wspólnego z prawdziwymi regionami Polski i nie wiem jak można tego nie rozumieć :) albo myśleć że jak coś lezy w województwie śląskim to leży na Śląsku :D

Gość stuknieta krysia
Jestes ze wsi i duze miasta nie sa dla ciebie. Wracaj na pole:)

"Jestes ze wsi i duze miasta nie sa dla ciebie. Wracaj na pole" Całe życie mieszkam w dużych miastach, teraz w Krakowie, a większośc życia mieszkałam w GOPie, czyli większej aglomeracji niż ta wasza wieś warszawa :)

Gość gość
To co mnie przeraża to to że wbrew lansowanej opinii w Warszawie jest bardzo dużo słabiutko wyglądających cebulaków.

Gość stuknieta krysia
Nie zmienia to faktu ze jestes wiesniara:)

Gość gość
Tak czy innaczej Sosnowiec jest brzydki i ponury tak brzydkiego miasta jeszcze nie widziałam a Ślązacy mówią wiele niezrozumiałych mi informacji np to że nie są ani Polakami ani Niemcami i chcą odrębnej autonomii

Gość gość
Zauważyłam Kaśka że ty sobie tutaj nie z nikim pogadasz bo większość jest dla ciebie nie kumata tak np mało kto interesuje się tak ambitną muzyką jak ty a jak nawet otworzysz prosty temat o mało antypatycznej Warszawie to jakś ofiara losu nie wie że Sosnowiec nie leży na Ślasku tylko w zagłebiu Dąbrowskim.

Gość gość
Warszawa zalezy gdzie jak bylas tylko w nrctrum i wyrobilas sobie opinie to jestes w błędzie bo warszawa to o wiele większs różnorodnosc.