Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co on ze mna jeszcze rozmawia?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy z chlopakiem, z którym się rozstałam. On jest za granica. Jak mu o tym powiedzialam, to najpierw nie wierzyl, potem byl wkurzony. Teraz w naszych rozmowach temat ciąży powraca, z tym że on mowi , że albo ja kłamie o tej ciąży, albo to nie jego dziecko itp. Ja mu oznajmiłam że nic od niego nie chce i że żałuje że mu o tej ciąży powiedziałam. Nie wiem po co on do mnie pisze, skoro już spotyka się od miesiąca z inną. Szkoda że dziecko nie będzie miało ojca , ale ja w tej sytuacji nie wiem co robić. Jego ojciec to debil.

Gość gość
a czyje to wina, że na ojca swojego dziecka wybrałaś debila?

Gość gość
debilem okazał sie po tym jak mu o ciazy powiedziałam

Gość gość
to nie wiedziałaś skąd się biorą dzieci? nie słyszałaś o antykoncepcji?

Gość gość
i ty też nie chciałaś słyszeć - a może w ten sposób chciałaś "ratować związek" co?

Gość gość
on wiedział co robi i ze ja sie nie zabezpieczam

Gość gość
Czyli oczywiście wszystkiemu winny jest facet :) Oboje jesteście debilami, ty nie zabezpieczając się pozwoliłaś mu na seks bez gumki, pewnie oboje myśleliście że jakoś się uda :P

Gość gość
Nie słuchaj tych frustratów dziewczyno. Ciesz sie, że będziesz miała dziecko. Docenisz dopiero po jakimś czasie jaka fajna rzecz Ci się przytrafiła. Rób to, co jest dla Ciebie dobre a za kilka miesięcy zostaniesz szcześliwa mamusią. Są dużo gorsze sprawy w zyciu niż samotne macierzyństwo. Uwierz mi :)

Gość gość
Np gorsze od samotnego macierzyństwa jest wychowywanie się w niepełnej rodzinie :)

Gość gość
Gościu powyżej, jesteś aż tak beznadziejny, że żeby się poczuć lepiej musisz do******lać nieznajomej osobie? Strasznie to żałosne i nawet leków na to nie ma. Ale wiesz co, autorka wyłączy komputer i zostanie szczęśliwa z ciąża, szykując się na pojawienie dziecka i o Tobie zapomni. A Ty będziesz takim samym zawistnym debilem, tyle że na kolejnym forum albo w kolejnym temacie.

Gość gość
Idiotów nie należy głaskać i pocieszać, tylko brutalnie wytykać ich błędy, tylko wtedy jest nadzieja że nauczą się czegoś na przyszłość!

Gość gość
Ty jestes idiota jesli myślisz, że dla matki dziecko jest błędem