Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsoring,..

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata, poznałam świetnego chłopaka,to porządny człowiek, wierzący on wiąze ze mną powazne nadzieje ale tez ma mnie za bardzo wartościową osobą problem jest taki że pare lat temu umawialam się na randki z mezczyzami za pieniadze.To był epizod i trwało to raptem dwa miesiące, w sumie spotkałam się tak z 5 facetami,dla zabawy i dla kasy, odskocznia, błędy młodosci, ale to był epizod nie byłam wiec taką prostytutką typową nie wiem czy mu o tym powiedziec boje sie ze on sie dowie od kogoś... a to wysoce realne i czy wy panowie wybaczylibyscie taka przeszlosc jesli stało sie ale trwało to krótko a każdy z tych partnerow łożkowych był młody i też wolny? .. czy wy panowie mielibyscie z tym problem?

Gość gość
Nie chciałbym takiej kobiety

Gość gość
a jaką być chciał taka co w gimnazjum kolegom w namiocie dawała? taka co z żonatym wpadła i usunęła taka co 3 lata ze staruchem się w aucie spotykała? to Ci już nie przeszkadza? wszyscy byście chcieli niewinne panie ale bawić się z laskami po imprezach u niej na chacie to pierwsi??? sorry koledzy, lata 60 minęły, czas znormalnieć dzikusy ze wschodu

Gość gość
Żadna z powyższych nie chciałbym.

Gość gość
Są jeszcze na świecie kobiety które się szanują i taką kobietę kocham.

Gość gość
nigdy nie sprawdzisz co robiła w przeszlosci kazdy ma prawo do błedow, przeszlosc nie ma znaczenia jesli sie ich żałuje

Gość gość
Prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw

Gość gość
jesteś mentalną scierą autorko, sprzedawac ciało za pare groszy:O jesteś zdolna do wszystkiego, porządny facet wiąząc się z kobietą oczekuje stabilności, relacji opartej na szczerości, ty jesteś jej przeciwiństwem, za swoje uczynki bedzesz smazyc się w piekle:O

Gość gość
Zostaw porządnego mężczyznę a zwiaz się z sponsorem to najlepszy układ. Kurwa zostanie k***a

Gość gość
mohery idzcie do domuu

Gość gość
Pisze że jest wierzący czyli moher zostaw go on nie jest ciebie wart

Gość gość
problem w tym, że uprawiałaś seks za pieniądze i nie uważasz się za prostytutkę. Nie widzisz nic złego w tym co robiłaś. Równie dobrze możesz go zdradzać i też uznasz, że nie zdradziłaś. Nie jesteś typem kobiety, która powinna być w związku a tym bardziej z porządnym mężczyzną. Taka kobieta jak Ty jeśli mam być szczery to dobra jest na seks ale nie do związku. Można się z Tobą zabawić ale nie zakładać rodzinę.

Gość gość
Oszczędź go i powiedz mu to wszystko co tu piszesz. Zapewne się wtedy rozstaniecie a to będzie szczęście dla niego. Co do Ciebie to szybko się pobieraj bo czarno mnie wygląda Twoja przyszłość.Zacznij nad sobą pracować bo ten seks za pieniądze to do bardzo złej kategorii kobiet Cię przydziela na chcę pisać tu nazwy. I nie nazwał bym tego przypadkiem czy młodzieńczym wyszumieniem się.

Gość gość
nikomu nie musisz spowiadac sie ze swojej przeszlosci , bylo co bylo i nikomu nic do tego ;)

Gość gość
gość dziś nikomu nie musisz spowiadac sie ze swojej przeszlosci , bylo co bylo i nikomu nic do tego x Chciałabyś faceta co siedział za gwałt?

Gość gość
gość dziś ""Oszczędź go i powiedz mu to wszystko co tu piszesz. Zapewne się wtedy rozstaniecie a to będzie szczęście dla niego. Co do Ciebie to szybko się pobieraj bo czarno mnie wygląda Twoja przyszłość.Zacznij nad sobą pracować bo ten seks za pieniądze to do bardzo złej kategorii kobiet Cię przydziela na chcę pisać tu nazwy. I nie nazwał bym tego przypadkiem czy młodzieńczym wyszumieniem się. """ czy ty umiesz czytać? co to za brednie, przecież napisała że już tego nie robi i żałuje, to teraz co, nie ma prawa do założenia rodziny??mohery do domu! kto powiedział że nie bedzie dobrą matką i żoną matko jaki ten kraj jest zacofanyyyyyy

Gość gość
gwałt to co innego, ona nie kogo nie zraniła.Nikomu krzywdy nie zrobiła. Gwałciciel owszem.

Gość gość
nie chciala bym faceta ,ktory siedzial za g**** i nigdy bym z takim nic nie zaczynala ,ale przeciez autorka nikogo nie zg****ila i nikogo nie skrzywdzila , co to za porownanie ?

Gość gość
gość dziś "problem w tym, że uprawiałaś seks za pieniądze i nie uważasz się za prostytutkę. Nie widzisz nic złego w tym co robiłaś. Równie dobrze możesz go zdradzać i też uznasz, że nie zdradziłaś. Nie jesteś typem kobiety, która powinna być w związku a tym bardziej z porządnym mężczyzną. Taka kobieta jak Ty jeśli mam być szczery to dobra jest na seks ale nie do związku. Można się z Tobą zabawić ale nie zakładać rodzinę. " 1.Nigdzie nie napisała że nie widzi w tym nic złego. 2. Jak mozesz pisać że ona go zdradzi, weź puknij się w ch...a 2. A kto powiedział że nie można z nią założyć rodziny?co druga się kiedyś puszczała i każda ma rodzinę teraz. Co za bzdury. to samo się tyczy facetów. Balował niejeden a teraz spokojny tatuś. Jedno nie ma z drugim nic wspólnego każdy popelnia błędy, najwazniejsze to wyciągnąć wnioski i żałować

Gość gość
gość dziś nie chciala bym faceta ,ktory siedzial za g**** i nigdy bym z takim nic nie zaczynala ,ale przeciez autorka nikogo nie zg****ila i nikogo nie skrzywdzila , co to za porownanie ? x Nie chciałabyś a gdyby był a to ukrywał przed Tobą? Chciałabyś żyć z kimś takim będąc nieświadoma takich rzeczy? Autoka w swojej przeszłości robiła coś czego 99% mężczyzn nie zaakceptuje i tak samo jak Ty masz prawo być informowana o nieakceptowanych przez Ciebie rzeczach tak samo mężczyźni. Uczciwość w związku jest ważna. Chyba się z tym zgodzicie?

Gość gość
W temacie widać wypowiadają się same puszczalskie, które nie widzą w tym nic złego, kochanki i ściery :(

Gość gość
Nie wiem kto sie uczepil tego g****u ? co to za porownanie ? a facetom do seksu to by sie taka przydala , jasne , tylko za zone to juz nie :( dziewczyna nikogo nie krzywdzila i mogla zyc jak chciala a teraz nie musi nikomu sie tlumaczyc ani nawet tego zalowac . Czy faceci zaluja ,ze chodza do prostytutek albo ze korzystaja z kazdej okazji zeby dziewczyne zaciagnac do wyra ?

Gość gość
Nie chciałabyś a gdyby był a to ukrywał przed Tobą? Chciałabyś żyć z kimś takim będąc nieświadoma takich rzeczy? Autoka w swojej przeszłości robiła coś czego 99% mężczyzn nie zaakceptuje i tak samo jak Ty masz prawo być informowana o nieakceptowanych przez Ciebie rzeczach tak samo mężczyźni. Uczciwość w związku jest ważna. Chyba się z tym zgodzicie? " nie zgadzamy się, równie dobrze ona może nie akceptowac tego że on miał sex przygodny w klubie sex to sex, nie ważne czy była kasa czy nie

Gość gość
Wlasnie :D seks to seks , a czy faceci spowiadaja sie ze swoich wszystkich kontaktow seksualnych ? na pewno nie , ja nawet nie chciala bym wiedziec co moj wszystko robil i niech tak zostanie .

Gość arvennn
Tylko tu nie chodzi o sam seks tylko o sponsoring tylko o to że oddawałaś się facetom za pieniądze. Oznacza to że jesteś osobą która za pieniądze może zdradzić czy odejść od faceta a toma wielkie znaczenie. Przeszłość partnerki czy partnera też jest oczywiście ważna. Powiedzmy że kobieta dowiaduje się że facet kilka lat wcześniej był w więzieniu za pobicie i kradzież i nawet mimo tego że facet byłby obecnie porządny ma już łatkę zbira. Przeszłości nie wymażemy a zatajanie jej przed partnerem jest okłamywaniem go. Lepiej mu powiedz wcześniej niż żeby się dowiedział od kogoś innego.

Gość gość
Dziwkowanie nie jest błędem młodości. Tylko błędem darwinoskim.

Gość gość
nie trudź się one nie odróżniają puszczalstwa od prostytucji