Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobcie sobie eksperyment na znajomych! czytaj dalej

Polecane posty

Gość gość

Zróbcie eksperyment na waszych znajomych.Przez tydzień bądźcie niedostępni...nie odpisujcie,nie dzwońcie...zobaczycie wtedy kto jest kto...komu na was zalezy itp.jezeli osoba zapyta się czemu nic nie piszesz albo inne tego typu...to wiecie co to oznacza ale jezeli zapyta tylko raz badz w ogóle sie nie odezwie bo "Ty to ciągle robisz" to może jednak warto odrzucić tego typu znajomość...? Zastanów sie.Ostatnio typiara spytała sie mnie czy "żyje"? po imprezie...nawet nie wiedziała czy doszlam do domu...a tylko jeden sms wyslala...jaki wniosek???

Gość Claudia222
chętnie sprawdzę

Gość gość
Claudia pamiętaj tylko musisz być konsekwenta swoich kroków!

Gość gość
napisze tak, usunąłem przeszło 2 lata temu szajsbuka i dla "znajomych" stałem się martwy :) wreszcie mam spokój

Gość gość
Jak już tak sprawdzałem. Fakt.Można w ten sposób określić jaki jest typ relacji w danym przypadku. To może powiedzieć wiele o człowieku. Jednak jedno dla mnie jest pewne.Nie ma co po ludziach zbytnio oczekiwać. Takie dziwne czasy. Relacje są jakby oziębłe.Podporzadkowane interesom i konkretnym korzyściom.Ludzie są nie wychowani czasem bardzo...potrafią się w ogóle nie odzywać ani na cześć ani "pocałuj mnie w dupę"choć im się pierwszymi coś proponuje często. Ja już pyerdole od dawna zabieganie o jakieś bliższe relacje. Ludzie są mili jak im mowisz to co chcą usłyszeć albo wysłuchujesz tego co mają do powiedzenia a jak nie to się dupą odwracają.Kiedy kasy masz full to są cool a jak przestajesz pomagać bo o to prosili to "dziękuję"nie usłyszysz. To już jest reguła.Wyjątki od niej istnieją ale nieliczne niestety.

Gość gość
Z jedej strony macie rację, ale z drugiej - no nie mamy po 15 lat, żeby wysyłać do siebie smsmy i dzwonić co 2 dni :o Taki układ mogą mieć studenci czy licealiści ale nie dorośli ludzie, którzy mają swoją pracę, obowiązki, rodzinę dzieci, na tyle, że ledwo im starcza czasu na podtarcie tyłka w kiblu :o