Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy peeling co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym iśc na opalanie natryskowe.

Gość gość
sól drobnoziarnista

Gość gość
sól? przecież to pokaleczy skóre

Gość gość
gość dziś ja nie wiem, jaką ty masz skórę, żeby ci ją sól kaleczyła :D

Najlepszy peeling? jak na moje to peelingi laserowe - są już na tyle rozpowszechnione, że warto się wybrać :) Co prawda nie od razu po zakończonym okresie letnim bo skóra jest podrażniona po słońcu ale warto sobie poczytać :) - http://www.beauty.com.pl

Gość gość
Chodzi ci o domowy peeling, czy u kosmetyczki? Bo domowy najlepszy jaki miałam, to do ciała fusy z kawy- naprawdę, o niebo lepsze niż kupowane żele z peelingami; do twarzy to cukier drobnoziarnisty, zwykły biały cukier. Mieszasz tę kawę czy cukier z żelem pod prysznic czy do mycia twarzy i masz super efekt.

Gość gość
Ja osobiście polecam peeling laserowy , cala skora się zluszcza po nim i przybiera nowego wygladu. Co jakis czas chodze do www.bellazone.pl i zawsze po takich zabiegach wychodze zadowolona.

ja tam tez wole te naturalne, kawa albo sól albo cukier do tego trochę oliwy i gotowe

Gość gość
Ja uwielbiam aromatyczny peeling korzenny. Cudnie oczyszczający, wygładzający i odżywczy. Dla mnie taki peeling to chwila relaksu. Do tego potem maska na ciało. Można sobie poleżeć i się zrelaksować... Uwielbiam. Polecam cudne miejsce w Warszawie - Rituals SPA. Mam wrażenie, że za mało dbamy o siebie i za mało dajemy sobie prezentów.

Gość gość
Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja