Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis robili z dziecmi wasi mezowie?

Polecane posty

Gość gość

W co się bawili? Ogółem jak spedziliscie dzień? W jakim wieku macie dzieci?

Gość gość
nic, w pracy dziś mąż

Gość gość
W sumie to dzisiaj ani maz ani ja nic nie robiliśmy z dzieckiem. Mała miała urodziny, ktore wyprawiliśmy w sali zabaw. Po sali zabaw przyszedł do niej kolega z ktorym bawiła sie kolejne 2 godziny. Następnie babcia zadzwoniła na skypa i tez siedziała z babcia chyba z godzinę. A pozniej przyszła następna koleżanka, z ktora jest do teraz. Ale zaraz gonie, myć sie i spac bo jutro przedszkole. Corka lat 4.

Gość gość
Dziecko 10 miesiecy. Dzisiaj maz wstal rano i nosil ja, gdy ja sie mylam, malowalam i ubieralam. Potem zjedlismy w trojke sniadanie i maz uspil małą. Potem pilnowal jej, gdy raczkowala i wstawala, a ja robilam obiad. Po obiedzie i sorzataniu razem sie bawilismy na dywanie klockami i znowu poszla spac. Przed wieczorem siedziala mezowi na kolanach i sie przytulala, czytali ksiazeczki. Na noc dal jej mleko

Gość gość
Syn 5 miesięcy- zarówno wczoraj jak i dzisiaj to mąż głównie sie nim zajmował, bawił się z nim, karmił itd.

Gość gość
Bawili się cały dzien

Gość Jedynaczka4
W każdym dniu po pracy mąż zajmuje sie dzieckiem.W weekend również miło spędzamy czas z dzieckiem.Z samego rana zabawa z tatusiem, potem śniadanie i dziecko poszło spać. W południe poszliśmy na wspólny spacer.Około 14 obiad i znów drzemka.Potem zabawa na dywanie.Wczoraj mała obchodziła roczek więc dostała mnóstwo prezentów a dziś testowanie:D

Gość gość
Mój ma dwa lata. Wczoraj zjedlismy razem śniadanie później mąż poszedł z synem na podwórko a ja robiłam obiad jak przyszli do domu to dalej bawili się razem zjedlismy obiad znowu się bawili a ja pomylam naczynia wyszliśmy razem na podwórko później synka przejelam ja bo mąż miał pilny wyjazd ale jak wrócił to od razu zaczął bawić się z małym ja uszykowalam kąpiel a on syna rozebrał i wsadził do wanny później zrobił mu kolacje i tak nam minął dzień:-)

Gość gość
Moj bawi się z synem więcej niż ja

Gość gość
Tak narzekacie ze facet sie nie zajmuje dzieckiem, wy nic tez koło siebie zrobic nie możecie bo dziecko a tutaj widze ze faceci to całymi dniami sie zajmują dziecmi. A wy jak te wyrodne matki. Niech facet ma, ja mam w d***e.

Gość gość
maz dopiero wrocil z pracy i dopiero bedzie sie z malym bawic bo ja mam wyjscie na fitness :) a tak to zwykle buduja cos z klockow rysuja itd (syn ma 18 m-c)

Gość gość
A mój mąż robił dzisiaj dziecko. I powiedział że jutro też będzie robił :)

Gość gość
Do pani z godz. 20:31 Po co sie malujesz, jak z domu nie wychodzisz? Aż tak straszysz bez makijażu? :P

Gość gość
a to w domu koniecznie trzeba łazić w rozwleczonym dresie i nic ze sobą nie robić??

Gość gość
Odebral corke ze szkoly, przyprowadzil do domu, zapytal czy ma jakies zadanie domowe... i tyle. Corka siedziala sama w swoim pokoju do mojego powotu z pracy. Jak wrocilam to zajelam sie kolacja z corka uwieszona na nodze... Mam dosyc. Powaznie mysle o rozstaniu, bo tyle ile ile on zajmuje sie domem i dzieckiem to zatrudnie nianie na 2 godziny dziennie i na jedno wyjdzie...a nawet lepiej sie obca osoba dzieckiem zajmie.

Gość gość
Moj dziś wrocil o 19. Obejrzał wiadomości, zjadł. Wykapal córkę, chwile ponosił synka. Porozmawiać z córka, obejrzeli fil przyrodniczy o strefach i chwile poczytali książkę. A później ja uspal. Dużo? Mało?

Gość gość
Nie uspal tylko uspil