Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób majacyh zwierzaki czy kochacie swoje zwierzaki jak dzieci

Polecane posty

Gość gość

? bo jqa nie kocham kota mniej od dziecka tylko inaczej....

Gość gość
Nie mam dzieci, choć jestem już dojrzałą kobietą- nie mam z wyboru. Mam za to zwierzaki, które kocham ogromnie i bezgranicznie :-)

Gość gość
ale masz dzieciaka przy tym?

kocham swoje koty bardzo, dbam o nie jak o siebie samą nie wiem, jak sie kocha dzieci, bo ich nie posiadam

Gość gość
cechy milosci do kota sa podobne do cech milości do dzieci a w takim razie gdzie plasuje się milosc do kota względem milosci do mężczyzny?

Gość gość
Zostawilabym faceta jakby skrzywdzil kota, a kot moze ugryzc faceta i mam to gdzies :P Dobry wieczor heloizo

Gość gość
ktokolwiek mnie pozfdrawia;-) jesli taka zależnosc wystepuje między miłością do dziecka i faceta, to rozumiem, przy czym i tak uważam, że to coś innego i nie mialabym w d***e gdyby kot ugryzł faceta, nie to, że bym kotu za to dala wpierdziel, ale próbowałabym ustalic co się stalo gdyby dzieciak uderzyl nowego faceta mojego, to tez nie opierdzielilabym dziecka, ale staralabym ustalic dlaczego się tak zachowuje, by jednak pogodzic jednoz drugim

Gość gość
Kocham psa i kota,męża trochę teź.Dzieci nie mam i nawet nie wiem czy chcę.Moja kuzynka ma psa,kota i dziecko,ale mówi,że ma trójkę dzieci.Pies i kot mają 10,11lat,dziecko 6 i kocha wszystkie te stworki bardzo:-P

Gość gość
Moor z tej strony :) Koty czasem gryza w zabawie, trzeba to zaakceptowac :p

Gość gość
wycxzulam, ze to moor, ale wolalam sie upewnic, opowiadaj jak leci mialas byc juz po slubie, kiedyś mówiłaś, ze za dwa lata to chyba juz, moor

Gość gość
Co dwa lata za dwa lata :) dalej nie jestesmy po slubie, ale jestesmy zareczeni (chyba jakis postep?)

Gość gość
A ja pozdrawiam Moorland ;) Ale ciii, kim jestem :D

Gość gość
moor, nie da się opisac tego jak ja kocham kota!!!!!! tak bardzo chcialabym miec kota, mysle o tym codziennie, ale kocham tez gryzonie ie umiem zdecydowac kogo BARDZIEJ więc najpierw mam myszy, bo krócej żyja, a kot to decyzja nawet na 20 lat wypowiedz sie

Gość gość
kto pozdrawia moorland? kasia szatanistka??? moor, super, gratulacje opowiadaj jaki pierścionek dostalas;-)

Gość gość
Masz racje, kot to decyzja na dlugie zycie. No i nie zapoznawalabym go z gryzoniami. Biorac kota musisz wiedziec, ze bedziesz miala dla niego czas. To nieprawda, ze to koty to samotnicy. To strasznie towarzyskie stworzenia i wymagaja duzo uwagi Dziekuje za pozdrowienia

Gość gość
W moim stylu, z bialego zloty z diamentami :P

Gość gość
moor- jestem pewna, ż epiekny'duzy czy skromny? no, najpierw naciesze sie gryzoniami, potem wezme kota, za kilka lat bylam na urlopie w schornisku, wpiuścili mnei do palacyku kociego i wszystkei do mnie podbiegly moor- ile ty chcfesz miec dzieci jesli będziesz chciala/ sluchaj,a wiesz, że przechodze na wegetarianizm? moze chcialabym przemyslec tę opcję? czytalas o tym kiedys/

kocham jak rodzeństwo - czyli czasem przytule, głownie się wnerwiam jednak i przekomarzam bez sensu :P

Gość gość
Raczej skromny, nie lubie wystajacych pierscionkow. Ma duzo "wywijaskow" :) Dzieci, jezeli kiedykolwiek bede miala, to nie wiecej niz sztuk dwie. Myslalam o wegetarianizmie, ale lubie hot dogi. Poza tym odstawalabym przy miesozernym facecie i miesozernym kocie :p

Gość gość
a sluchaj, a wiesz, że są parowki sojowe? polsoja osttanio jadlam z musztarda i jesli kupic classic to smakauja identyko i bedziesz miala swojego hot doga;-0 dwie stronki ci polecę-- jadlonomia i: zostan wege pl a jak ci się chlopak oświadczyl i kiedy? przy rodzicach? niektorzy mjaa taka tradycję? ja lubie każde pierścionki, ale te wystające sa faktycznie niewygodne zima- nie nadaja się do rękawiczek ale ogolnie lubię prawie wszyztkie, a twoj sobie chyb awyobrazam, na bank ladny, bo a aparciue takie widzialam jak sobie chcialam jakis kupic, ale ja sobie zwykly srebdrny z cyrkonia, bo to taki codzienny, nie zaręczynowy, ale przejzalam wszystkie

Gość gość
Slyszalam, jadlam, nie przepadam :P Oswiadczyl mi sie na wyjezdzie, w wieczorem przy swierszczach. Rodzicom wyslalam zdjecie :P

Gość gość
pieknie, w lato? a gdzie ten wyjazd? a ryczalas?

Gość gość
moorland a ile lat ma twoj kot?

Gość gość
żartujesz? serio? a na kafe byly ploty, że ty się z nim rozstalas? wiedzialam, ze nie! mówiłas, że go kochasz bezwarunkowo, bo inaczej bez niego nnie bylabys tym samym czlowiekiem;-Dmgdzie bylisice? gratulacje! a jakie jest twoje wymarzone wesele? sukienka, tort? ja marzę o trzech tortach;-p

Gość gość
Dwa lata, niby dorosly kocur, ale glupol

Gość gość
O.o kto takie glupoty opowiadal?

Gość gość
zabraliscie kota na ten wyjazd?

Gość gość
jakis koles, co mówił, że jestes radykalna feministką i, że z tego powodu ktoś cię rzucil, nie wiem kto...nie pamiętam nicków tych oszołomów, ale nie chciało mi się wierzyc super moorland, fajnie, sądze, ze urodzisz jakiegoś dzieciaka, napisz koniecznie na kafe wtedy jak to jest tylko blagam- nie pozbywaj się kota z powodu dziecka;-(((

Gość gość
Nie, to by weekendowy wyjazd, kolezanka go pilnowala.