Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób majacyh zwierzaki czy kochacie swoje zwierzaki jak dzieci

Polecane posty

Gość gość
Feministka jestem, ale nie radykalna i nikt mnie nie zostawil. Czemu mialabym sie pozbyc kota? Sama wychowywalam sie ze zwierzakami, czemu dziecku mialabym tego odmawiac?

Gość gość
opisz tort marzen, moor

Gość gość
Wiesz, o wielu rzeczach marze, ale o torcie nie myslalam. Pewnie duzy, slodki i z jakimis fajnymi dekoracjami :)

Gość gość
W temacie o calowaniu kotow? Czytalam :D

Gość gość
to te mój temt, moor;-p słuchaj, ale jaki smak tortu lubisz/ o o czym myslalas, jesli chodzi o szczegóły? bo ja bym chciala trzy torty wizulanie i smakowo kompletnie różne, jeden malinowy, drugi kakaowy, trzseci nie wiem jeden bialy wysoki i dostojny, jeden okrągly jednopietrowy koloru cappucino, trzeci moze byc jakis zabawny, ale nie wulgrany, smak? nie wiem.... kocham slodycze (niestety) a na suknię nie mam pomyslu, ale nie wielka, bo jestem za wysoka na bezę, ale tez nie nazbyt skromna, bl taską to na co dzien mozna miec i na bank dluga, bo krótkie są na co dzien co do kota- no wiesz....niekotorzy po porodzie oddaja zwierzaki;-( masz tu kotka, co odpowiada Pani https://www.youtube.com/watch?v=RMz1lQFOkm4

Gość gość
Ja pewnie wybiore taki jaki nam bedzie najbardziej smakowal. I beda na nim kwiatki Suknie mam wlasciwie wymyslona :p

Gość gość
no to opowiaqdaj a nie musze pytac o wszystko a wkosciele czy cywilny? po angielksu? na ile osob? lubidz tanczyc, ja nie

Gość gość
Cywliny, bo oboje jestesmy niewierzacy. Chyba zrobimy male wesele, na max 50 osob i najprawdopodobniej w Anglii. Niby duzo taniej byloby w Polsce, ale to nalozyloby sporo nieprzyjenych ograniczen

Gość gość
moorland- możesz tez sprobować parówek sojowych innych firm niz te, co ci nie smakowaly plus: mozesz np zrezygnowac z mięsa, a na hot doga robic sobie czasem dzien technicznie wege nie będziesz, ale rżónicę zrobisz;-p tylko podsuwac pomysl, nie namawiam;-p

Gość gość
fajnie a dużo masz znajomych anglików? ilu proporcjonalnie do polaków? wex coś o sukni opowiedz, senna chyba jestes, co? bo malo gadasz. a może kot cię zaczepia? w co się z nim bawsz, co on lubi, ze mówiz, ze głupol? koty myslą, ze są naszymi dziećmi, bo nigdy do konca się nie usamodzielniaja przez nas więc zwierzaki domowe są często niedojrzałe, bo maja nas- niestety dzieci z chowu nadopiekunczego "dzialają" na tej samej zasadzie

Gość gość
a slub w glanach bierzesz? mam nadzieję, ze facet nie będzie cię zdradzal, bo tu na kafe, co druga to ma życie jak w telenoweli, jakies kuźwa dociekanie kto jest ojcem, cpo zrobic by On wypuścil z domu itd. jakieś k***a dramaty w stylu telewizynym

Gość gość
moor- ja ide spać, sorry;-*

Gość gość
Ja tez, dobranoc. Dodam temat do ulubionych, wpadne jutro :)

Gość gość
ok, to ja tez zajrzę jutro, fajnie;) do "zoba";-p dobranoc

Gość gość
cześć moor, jak miło;-) odpowiadaj na te milion pytan;-p

Gość gość
to po kolei - z kotem bawię się w to na co kot ma ochotę. Np. dzisiaj się z nim ganiałam (kto mi zabroni?! :D) proporcjonalnie mam więcej znajomych Anglików, co chyba nie powinno dziwić skoro mieszkam w Anglii. Co do sukni to rozważam dwie/trzy opcje. Jedna z nich to długa, dopasowana syrena z jakiegoś lekkiego materialu i z koronką (mam niedaleko salon sukien ślubnych który zawsze ma na wystawie kilka takich cudeniek). Druga to krótka sukienka do kolan. Trzecia to jakaś czarna, kompletnie nieślubna kiecka :D Za glanami nie przepadam, poza tym muszę mieć wysoki obcas,

Gość gość
wow...twoje trzy opcje nie mają ze sobą wiele wspólnego, więc jeszcze nie do konca wiesz czego chcesz;-) jakie lubisz kwiaty i jakie lubisz ciasta?;-) jestem taaaka ciekawa a ja codziennie marze o kocie, moor. tylko druga kociara to pojmie. byłam na sushi z kumpelą i ona też tak ma- mówi, ze na wieśc , ze jej druga koleżanka ma kota, rozpłakała sie ze zwruszenia;-) tylko kociarz to zrozumie;-)

Gość gość
O, jake sushi jadlas? Co do sukni to nie moge sie zdecydowac na styl. Pewnie bede miala biala tylko nie wiem czy dluga

Gość gość
wegetariańskie wzięła- klasyczną zupe japońską, z samym nori i tym takim neutralnym serkiem w kostkę i sushi z ogórkiem, ładnie podane, aromat i smak sushi, naprawde bez ryby duzo się nie traci;-) jadłam tez lody z zielonej herbaty i piłam to doskonałe winko sliwkowe słodkie, które zamierzam kupić na allegro;-) bo kocham lubisz japońską kuchnię? ja te zupy głównie, a także desrki. lychee tak fajnie podane sorbety, lody sezamowe, różne rzeczy oni tam jedzą

Gość gość
Te placuszki maja pyszne

Gość gość
tak nawet ostatnio taka dziwna sytuacja chwale się że zostałam ciocią i wszystkie gały na mnie o co chodzi co moja siostra w ciąży jak jeszcze nie ma 18 lat a tu chodzi o moje papużki maja 5 młodych , potrafimy się się godzinami na nie patrzyć co robią

Gość gość
jakie to słodkie....;-) chciałabym kocią rodzinę mieć, calowałabym tak, żeaz by sie irytowaly chyba nie widzialam nic slodszego w życiu niż kocia mordka

Gość gość
kocham psa, to czlonek rodziny i calkowicie ode mnie zalezny. Dzieci bardzo kochane, ale juz sobie same daja radę:)

Gość gość
Dzieci dorosły i z domu poszły,mąż umarł,tylko towarzystwem psa i kota mogę się cieszyć teraz:-(

Gość gość
to się ciesz, przeżyłaś wszystko;-) zwierzaki to też miły etap, ja od tego etapu postanowilam zacząć;-p