Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy że fajnie się z kimś rozmawia?

Polecane posty

Gość gość

Może naiwne , banalne pytanie ale...nie wiem. Nie raz słyszałam że komuś fajnie sie ze mną rozmawia . Dla mnie rozmowa to rozmowa.może być miła lub nie ale nigdy nie czulam czegos szczegolnego . Wiec o co moze chodzic?

Gość gość
sama sobie odpowiedziałaś :D inni odczuwają przyjemną więź, jaka płynie z rozmowy, wręcz nie można się oderwać, i czas nie jest ważny :)

Pytanie brzmi naprawdę idiotycznie, ale skoro zastanawiasz się, co dla ludzi oznacza fajna rozmowa to chyba najczęściej dla nich to znaczy, że ktoś ich uważnie słucha i odpowiada do rzeczy, czyli koncentruje się na rozmówcy i samej treści poruszanych tematów, zarazem nie narzucając swojego toku myślenia w danej sprawie, a jedynie wyrażając swoje zdanie i poddając je do dyskusji.

Gość gość84
Mi się z kimś fajnie rozmawia, kiedy zaczynami spontanicznie rozmawiać, a rozmowa toczy się lekko...Kiedy płynnie przeskakujemy gdzieś z jednego tematu na inny lub dyskutujemy zawzięcie na jeden. Kiedy nie ma tzw. ciszy i gdy nie mam momentów, kiedy nie wiem co powiedzieć. Do tego druga osoba słucha i przynajmniej stara się mnie zrozumieć.