Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarbie mój....

Polecane posty

Gość gość

Piszę to tutaj, bo wiem, że wiesz. Kochasz mnie mimo tylu "ale". Kocham Cię, choć myślisz, że nie. Dałeś mi wiele. Za dużo dajesz, czy zasłużyłam? Nie wiem. Jesteś we dnie i w nocy. Jesteś przy smutku i chorobie. Jesteś w mych myślach i modlitwach. Zawsze byłeś, czy i ja byłam? Twa wiara we mnie i zaufanie. Cholera ile mogles, tyle mi dałeś. I teraz proszę Boga, jak trwam tu i teraz, naucz mnie kochać Ciebie całego. Moje serce i duszę oswiec tym uczuciem, bez którego jestem wrakiem...... ..nie kobietą.. Przez Ero, mało nie zniszczyłam sobie życia. Kocham Cię P😘

Gość gość
Wyszło beznadziejnie, ale zazwyczaj modle się bez składu i ładu.

Gość gość
Jeżeli chcesz to kochać i tak czujesz to ja cię wspieram:) Mi ero i bycie tu mało nie odebralo też tego co kocham.

Gość poruszenie_W_bokserkach
Pozwij wp o odszkodowanie :classic_cool:

Gość gość
Tutaj szczerze, a prosto w oczy nie mam smiakosci, odwagi. W życiu jestem tchórzem. Taka prawda. Dobrej nocy.

no i racja. moze wyplaca ;) ja napisalam podanie do zus, aby mi zaliczyli lata pisania w kawiarni do lat pracy w warunkach szkodliwych. najpierw mi uznali, a potem odwolali decyzje.. co za swiat :O niewdziecznicy :P:D

Gość gość
W jakim celu? Bo wiem, że po pracy wejdzie na forum, sprawdzi czy byłam. Dlatego tutaj weszłam. Na chwilę:\

w takim razie odwagi ci zycze. i jeszcze raz odwagi.. sprobuj przynajmniej raz powiedziec szczerze to co czujesz. swiat sie od tego nie skonczy. mozesz mi wierzyc.. napewno to przezyjesz i bedziesz zyla nadal. kto wie, moze lepiej niz dotychczas :)

Gość gość
Dziękuję Frido:) Szczerze dziękuję.😘

acha.. i rozpozna cie jako "goscia". to dla mnie zbyt skomplikowane. chyba, ze jestescie ze soba tak blisko, ze sie wyczuwacie nie piszac pod niebieskimi nickami.

Gość gość
Na ero w ogóle nie bywam i tam nie będę...

nic z tego nie rozumiem. za skomplikowane to dla mnie. zycze wszystkiego najlepszego... wiecej smialosci i otwartosci. nie wiem czy mowie na temat, czy tylko tak mi sie wydaje.. w kazdym razie dobrej nocy :)

Gość gość
Jak można kochać kogoś wirtualnie? Kochać Nick? Ile macie lat?

Gość gość
Do mojego P. Realnego P. Prawdziwego P. Żaden Nick. Żadnego Nicka nie kocham, a z takimi nickani ranilam mojego P.