Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ciążazforumwymyslona

ciąża z forum

Polecane posty

Gość ciążazforumwymyslona

Wkręciłam się jak dziecko.Jak maleńkie naiwne dzieciątko,ale od początku.Zapragnęłam mieć dziecko,ochoczo i prężnie zabraliśmy się do pracy licząc na szybki dwie kreseczki.Po pierwsze jak idiotka myślałam,że uda się za pierwszym razem po drugie jak jeszcze wieksza idiotka zaczelam czytać forum.Doszlo do tego ,że wszelkie objawy miałam już przed owulacją.zaraz po niej kilka dni czułam wgryzanie się zarodka,miałam zachcianki,reagowałam na zapachy,urosły mi piersi i pojawiły się żyły a wczoraj nawet cos z piersi jednej wykapało,mam katar,boli mnie podbrzusze,ciągną jajniki i odrzucilo mnie od papierosów juz tydzień temu,a paliłam paczke dziennie.Mam ciągle podwyższoną temperaturę tylko olejny z rzędu test ciążowy bezczelnie pokazuje 1 kreskę a to juz 26 dzień mojego mega długiego cyklu(ciągnie się ten miesiąc niemiłosiernie)w dodatku mam huśtawki nastrojów i co chwile wybucham płaczem.Tak więc dziewczyny starające się o ciążę błagam nie czytajcie żadnego forum bo zrobicie sobie taką krzywdę jak ja,a jestem kobieta po 30!!!!Nigdy więcej czytania o kobietach starających się o dziecko i ich pierwszych objawach ciąży.Teraz odliczam czas do @ i od niego cyklu zawieszam na chwile starania.muszę dojść do siebie po praniu mózgu,które sobie zrobiłam.Dziewczyny same się nakręcacie,później dramat bo nic z tego miesiąc w miesiąc to samo.Ja wiem,że puki nie poukładam w swojej głowie nie zajdę w ciążę.Możecie pisać,besztać co tylko chcecie.Wiecie jednak,że mam rację

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować