Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwał......i do dziś niewiem dlaczego.

Polecane posty

Gość gość

Ludzie się rozstają wiem, ale zostawić kogoś i nawet nie mieć odrobiny odwagi, aby powiedzieć prawdę, nie ma słów na takie postepowanie u dorosłych niby dojrzałych ludzi.

bo trzeba rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać by uniknąć niedomówień... mnie mój cały czas ciągnie za język, ja gadułą nie jestem a On twierdzi że niechcę się przed nim otworzyć.

Gość gość
olej dziada, dobrze ci radzę. myślisz, że gdy poznasz prawdę, to wtedy poczujesz się "kochana", a jemu dasz rozgrzeszenie po wieczne czasy? nie bądź naiwna, kobieto :P

Gość gość
No tak, ale wyobraż sobie taką sytuacje ze widzisz sie z nim dzisiaj, wszystko wydaje sie być w jak najlepszym porządku, a jutro nie wiadomo czemu kontakt sie urywa:-(

Gość gość
gość dziś olej dziada, dobrze ci radzę. myślisz, że gdy poznasz prawdę, to wtedy poczujesz się "kochana", a jemu dasz rozgrzeszenie po wieczne czasy? nie bądź naiwna, kobieto Myślę ze poznanie chociaż czesci prawdy by mi w jakiś sposób pomogło, a tak do dzisiaj niewiem o co chodziło.

Gość gość
Moi drodzy myślę ze tutaj nie chodzi o naiwność, kazdy ma prawo do poznania prawdy, gosć źle ją potraktował i nie ma co tłumaczyć takiego zachowania.

Gość gość
ja poznałam prawdę ale nawet na milimetr mi nie ulżyło. i co? g/ó/w/no, do d/u/p/y te twoje autorko poznanie prawdy jest :P

Gość gość
Pewnie, więc lepiej żyć w niepewności i dalej sie bić z myślami:-( nie rozumiem takiego podejścia u niektórych ludzi.

Gość gość
Zgadzam się ze słowami autorki, mnie też kiedyś facet rzucił bez słowa wyjaśnienia, z dnia na dzień, dlatego wiem co się czuje w takiej sytuacji.

Gość gość
Zbereźnik zbaczasz z tematu

Gość gość
ja zerwałem kontakt po tym jak dorosła kobieta zaczęła wmawiać mi, że może jest w ciąży, tak robią nastolatki :O

Gość gość
Ja nie wmawiałam facetowi o żadnej ciąży a mimo to mnie rzucił, czasami sie zastaniawm skad w ludziach tyle egoizmu i tchórzostwa:-( jak można być aż takim egoista i mieć całkowicie gdzieś uczucia drugiej osoby, po co tki facet najpierw zabiega, stara się, skoro później zrywa bez słowa?

Gość gość
Bo ludzi poznaje się nie po tym jak zaczynają, ale po tym jak kończą znajomość.

przeciez zartuje... :) strasznie chory jestem, myslalem ze taka ladna pogoda i jeszcze poszaleje na dworze, ale przedobrzylem... :/

Gość gość
O jezu, to ja widzę, że jak się okres spóźnia to nawet PRAWA się nie ma powiedzieć facetowi, bo póki na 100% nie jest pewne może rzucić bez słowa? :D W ogóle, może przez pierwsze 3miesiące kobieta powinna sobie radzić ze wszystkim sama, a panicz powinien się dowiedzieć dopiero jak już ciąża zdrowa będzie :P

Gość gość
No to faktycznie jest chore podejscie

Gość gość
za każdym razem mów facetowi że spóźnia ci się okres i sugeruj, że to ciąża :D jebhniete kobity

Gość gość
Słuchajcie zakładajac ten temat nie wspominałam słowem o zadnej ciązy, pytałam o coś zupełnie innego.

Gość gość
Mnie się notorycznie okres spoznia i oczywiście facet wiedział.. I on bardzo swirował, chociaż mówiłam ze juz tak mam nie sugerowalam ze to ciąża. Koniec końców też nie wiem czemu mnie zostawił. Byłoby na pewno łatwiej. A tak mam wrażenie że coś jest niedokończone...

Gość gość
rzecz jasna źle zrozumiany temat, rozszedłem się z kobietą i ona zaczęła czarować, że niby ciąża ale oczywiście nie dosłownie, z racji tego że jestem dojrzałym facetem wiem, że seks w prezerwatywie plus seks zaraz po okresie daje nikłe szanse na ciąże, jakby mi powiedziała "jestem w ciąży" to już inna sprawa a takie podchody to se w dvpe wsadzcie bo tylko wystraszony prawiczek wam uwierzy. Wtedy doszedłem do wniosku, że to kompletna idiotka chociaż bardzo sympatyczna, ale jestem osobą o wysokiej inteligencji to nie lubię dziecinady.

Gość gość
To zamiast facetowi ciągle gadać, że okres się spóźnia to nie lepiej kupić test na ciąże? Skoro tyle przy tym wątpliwości