Gość gość Napisano Październik 12, 2015 Polecacie? Nie polecacie? Chciałabym głównie dowiedzieć się jak pielęgnować moje niesforne włosy, zmienić kolor, a właściwie przywrócić jednolity koloryt no i trochę podciąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2015 Ja polecam. Uważam, że nie jest tanio, ale za to jakość jest przekonująca. Obsługa jest profesjonalna i zawsze przyjmowany jest klient na czas. Co też jest plusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Powiedzcie mi czy oni robią keratynowe prostowanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 Robią. Sama u nich byłam i uważam, że to było dobre rozwiązanie, bo nigdy wcześniej nie miałam tak prostych i gładkich włosków jak teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2016 Uwielbiam! Choć faktycznie jakby ceny trochę zniżyli , to byłabym w siódmym niebie. Ponadto nie mam nic do zarzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2016 oni to jednak znają się na włosach potrafią z włosów zrobić prawdziwe arcydzieło ja do cen nie mam żadnych uwag ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2016 troszkę drogo, ale jak ktoś chce wygląda jak gwiazda, to można sobie pozwolić raz na miesiąc, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 doceniam profesjonalizm obsług cudowne miejsce, gdzie liczą się ze zdaniem klienta ceny nie są takie złe, jak niektórzy mówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marysiafit Napisano Czerwiec 21, 2016 Ja ostatnio byłam na szkoleniu z fryzjerstwa w Akademii HairXtend Poland w Warszawie. Kursanci strzyżą tam pod okiem profesjonalistów także na pewno coś ci doradzą. Wejdź na ich stronę i poczytaj bo naprawdę warto tam się wybrać http://www.hairxtend.pl/training/175/t/38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2016 ja tam nie uważam, żeby było aż tak drogo fakt, faktem - nie jest tanio, ale no nie przesadzajmy lepiej zapłacić troszkę więcej i mieć super fryzurę niż ciągle ją poprawiać u kolejnych fryzjerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2016 HR STUDIO, to salon który cenię za profesjonalizm i za wysoką jakość usług. Żaden salon w Wawie nie jest tak dobrze wyposażony i nie ma tak profesjonalnych fryzjerów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2016 i pyszną kawę maja! lepszą niż w niejednej kawiarni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2016 fakt : p kawe mają mega ;p mnie w sumie najabrdziej wkurzają ceny, choć i tak je trochę zmniejszyli ;) jutro idę tu na koloryzację ;pciekawe co mi tym razem wymyślą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2017 e tam,co tam kawa :d dziewczyny, liczy się fakt, że naprawdę są bezkonkurencyjni zawsze trafiam jak jest dużo ludzi, ale to niezmienia faktu że jestem obsługiwana od A do Z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2017 jestem zadowolona! moja pierwsza wizyta w tym salonie na plus :) elegancki wystrój ,przytulna atmosfera pełna relaksu, niezwykle doświadczeni fryzjerzy , pyszna kawa duże lustra, duży wybór farb praktycznie mają wszystko, co mogliby zaproponować wymagającemu klientowi pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2018 czy oni tu wykonują manicure i pedicure? czy pomyliłam się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2018 W Warszawie nie mają kosmetyki tylko w Salonach na Podlasiu.Wiem bo tam korzystałam z usług HR-Studio w Wysokim Mazowieckim,teraz przeprowadziłam się do Warszawy i na szczęście HR-Studio jest także na Ursynowie.Polecam salon i p.Agnieszkę do której trafiłam za profesjonalizm, wiedzę i piękny blond :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata76 Napisano Lipiec 8, 2019 Polecam! Moje włosy wyglądają cudownie. Obsługa w salonie jest sympatyczna, a kawa smaczna. Szybko mija tu czas, a wychodząc z salonu można poczuć się jak nowo narodzonym. Cóż - znają się na rzeczy i są skoncentrowani na kliencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola97 Napisano Wrzesień 17, 2019 bardzo ładny salon , fryzjerzy ogarnięci, wiedzą jak obsłużyć klientki punktualnie podoba mi się ich podejście, ich kreatywność i zaangażowanie jestem za każdym razem zadowolona polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizka.jaskowiak 0 Napisano Czerwiec 3, 2021 Kompleksowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, dobre ceny. Jak na Warszawę to naprawdę dobre ceny. Zawsze punktualnie. Nigdy nie trzeba czekać na swoją kolej. Usługa wykona zawsze ma czas i zgodnie z oczekiwaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach