Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glgl

problem z maminsynkiem

Polecane posty

Gość glgl

Czemu stara mojego narzeczonego to taka wredna k***a nastawiajaca go przeciwko mnie? Stra ropucha dazy go rozbicia naszego zwiazku, coraz czesciej sie przez dzivke klocimy:( twierdzi ze stosuje wobec niego przemoc, a czy slowa do narzeczonego CO ZRESZ np to jest taka wielka przemoc? stara pyskata k****a! Podsuchuje nasze rozmowy zeby zaraz przyleciec z pyskiem, niedl;ugo rozpoczynam prace, staz w sklepie spozywczym, mam juz podpisana tylko jedna umowe jescze cos trzeba pozalatwiac kilka spraw pracodawca musi sie stawic w urzedzuie pracy i troch to potrwa zanim zaczne prace:( moj ukochany widzial to moja pierwsza umowe ze zostalam przyjeta, ale jego stara mi starytez al;e w szczegolnosci ta stara dzivvka mi nie wierzy! twierdzi ze go klame ze zmyslilam ze mam prace, i chce go skubac! Najgorsze jest to, ze ta k***a sama nie pracuje wolala se bachorkow narobic zamiast isc do pracy moj narzeczony tez byl wpadka dzieki "brzuchowi" mogla wziasc slub... A co mnie smieszy i szokuje? o ironio! ze zabrania mu zenienia sie i rozmnazania z taka dziewczyna jak ja!!! stara szmata! nikt mnie tak nie denerwoowal w zyciu jak te babsko ostatnio coraz czesciej placze i pobolwea mnie serce co mi radzicie? bo ja juz nie mam sil:'(

Gość zawsze szczery
Stra ropucha dazy go rozbicia naszego zwiazku x ke?