Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt słaba psychicznie? Pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

Hej kobiety,jestem po drugim nie udanym związku pierwszy był od gimnazjum do liceum prawie 3 lata ale wtedy byliśmy jeszcze gowniarzami tak to sobie tłumacze. Gdy poszłam na studia z czasem poznałam chłopaka mieszka nawet 5 km odemnie. Wszystko na początku było pięknie ja bardzo byłam nim oczarowana,ale pewnego dnia czar prysnal pisał z innymi proponował spotkanie.. Dałam mu szansę później imprezował spotykał się z kolegami,doszło do tego że siedzieliśmy ciągle w domu mało ze mną rozmawiał i nie wychodził nie miał ochoty na spacer kino czy imprezy.. Zaczął ćwiczyć brać sterydy do tego wpadł w źle towarzystwo zostawiłam go nawet nie starał się wrócić. Dodam że zostawiłam go wcześniej ale na drugi dzień wracałam do niego,ale teraz to jest definitywnie skończone nie jestem z nim miesiąc. I szczerze jestem załamana,boje się ze nikogo nie znajdę albo znów mnie ktoś skrzywdzi.. Nie wiem jak się pozbierać? Dodam że mam 22 lata i nie mam żadnych kompleksów związanych z urodą czy czymś innym,tyle że szybko się angażuje..

nie pozwól sb mysleć że czas ucieka ci między palcami!!! ja tak robiłam i nie mogłam sb znaleźć miejsca! wyluzuj... odpuść...

Gość gość
Dobrze zrobiłaś ze go zostawiła nie jesteś taka słaba skoro o trafiłaś to zrobić i powiem Ci jedno to kogo sobie wybierzesz na męża to najważniejsza decyzja w twoim życiu wiec bądź ostrozna

Gość gość
Macie rację dziewczyny.. Tylko to uczucie ze inne dziewczyny młodsze lub w moim wieku są w szczęśliwych związkach.. Nawet takie co mają dzieci.. A mi do tej pory nie wychodzi:/ obawiam się ze mam jakiegoś pecha do facetów i nigdy nikogo normalnego nie poznam..

obawiam się ze mam jakiegoś pecha do facetów x to nie ma nic wspolnego z pechem, podobnie jak kobieta zostawiajaca alkoholika "wpada" na nastepnego alkoholika - to nie pech