Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wspomnieniem jestes

Dlaczego Cię wcześniej nie docienilam? Jesteś wyjątkowy.

Polecane posty

Gość Wspomnieniem jestes

Byłeś i jestes wyjątkowy. Już wcześniej to czulam ale teraz sobie uświadomiła kogo straciła. To Ty powtarzales szeptem że jestem piękna, a ją to usłyszała. To Ty mowiles, że chcesz dla mnie jak najlepiej i chcesz mojego dobra. To Ty mowiles że rozczarowanie Cię kiedy przeklinam i oddała się od bycia skromna i delikatną kobieta. To Ty mi pomagała zawsze jak prawdziwy gentleman. Nie wierze że mogłam tak po prostu Cię zbyć i nie rozwinąć tego co mogło być tak pięknego między nami. Jesteś wyjątkowym mężczyzna, dlaczego Ci tego nie powiedzialam że wspaniałe się przy Tobie czuje i jesteś taki jaki powinien być mężczyzna.? Stracilam taka okazję....

Gość gość
Byłeś i jestes wyjątkowy. Już wcześniej to czulam ale teraz sobie uświadomiłam kogo straciła. To Ty powtarzales szeptem że jestem piękna, a ja to usłyszałam. To Ty mowiles, że chcesz dla mnie jak najlepiej i chcesz mojego dobra. To Ty mowiles że rozczarowuje Cię kiedy przeklinam i oddalam się od bycia skromna i delikatną kobieta. To Ty mi pomagałes zawsze jak prawdziwy gentleman. Nie wierze że mogłam tak po prostu Cię zbyć i nie rozwinąć tego co mogło być tak pięknego między nami. Jesteś wyjątkowym mężczyzna, dlaczego Ci tego nie powiedzialam że wspaniale się przy Tobie czuje i jesteś taki jaki powinien być mężczyzna.? Stracilam taka okazję....*

Gość gość
Nie moglibyśmy być razem..

Gość Wspomnieniem jestes
Właśnie mogliśmy ale przeze mnie, nie rozwinęli ang tego. A Ty jesteś porządnym mężczyzna i takiego kogoś jak ty trzeba szukać że świecą w tych czasach. Nigdy nie poznała kogoś takiego jak Ty i już niegdy na pewno nie Poznań. Byłeś i jesteś jednym takim Egzemplarzem. Tacy mężczyźni zdarzają się na tym świece 1 na kilka milionów. Twoje usposobienie charakter postawa....

Gość gość
Przeciez wie Pani, że to nieprawda!:(

Gość gość
Autorko przez translatora piszesz?:D

Gość Wspomnieniem jestes
To nie Ty niestety ani ja to nie ona. Jego tu nie ma na pewno a ją mam 21 lat więc żadna ze mnie tam pani...

Gość Wspomnieniem jestes
Autokorekta szwankuje...

Gość gość
Tak myślałem, że znowu nadzieja zniknie...:(

Gość gość
Plaga nieszczesliwych relacji nie wiem co się dzieje. Ludzie alebo się nie doceniają w związkach albo zdradzają się albo jedno kocha a drugie nie albo wzdychaja do kogoś kto jest nieosiągalny. Czy tylko ją widzę że to wszystko poszło w jakąś chora stronę jeśli chodzi o sprawy uczuciowe w dzisiejszych czasach?

Gość Wspomnieniem jestes
Chciałabym Ci to powiedzieć prosto w oczy. Jesteś wyjątkowy. Mam nadzieję że spotkasz bardzo wartościową kobietę bo zasługuje są na to jak mało kto. ZyczeCi i wysyłam w myślach same pozytywne sygnały. Oby Ci się wiodło jak najlepiej.