Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAŻDY dostanie 1335 pln od państwa .Coś dla was .

Polecane posty

Gość gość

Każdy Arab. Minister Kamysz z PO podpisał rozporządzenie o podwyżce zasiłku dla imigrantów -po 1335 pln na łebka dostaną . Do tego ubezpieczenie zdrowotne i mieszkanie ( kosztuje to circa 1400 pln świadczeń ) razem z zasiłkiem około 3000 pln na każdego imigranta da nasze państwo .

Gość gość
Jednorazowo czy co miesiąc?

Gość gość
Jest to prawda. Dziennik Ustaw 2015 poz.1463. Data publikacji 24.09.2015.Ma tyle dostać CO MIESIĄC każdy niepracujący imigrant posiadajacy jednoosobowe gospodarstwo. Podpisał minister Kosiniak -Kamysz . Do tego dostanie mieszkanie refundowane przez państwo lub gminę. Na to właśnie ma iść owe 1400 jak podawano przy początku afery z uchodźcami. A dla kontrastu polski bezrobotny przez 6 mcy dostanie 831 (pierwsze 3 mce) potem od 4 mca 652 pln BRUTTO. A potem NIC ani ubezpieczenia zdrowotnego ani mieszkania. Jak matka z dzieckiem to zostaje jałmużna z MOPS a potem eksmisja do baraków za niepłacenie czynszu .

Gość gość
To jest chyba jakiś żart. Ja uczciwie pracuję, zarabiam 1700zl i jeszcze mam ze swoich podatków sponsorować uchodźców? Niech się rząd lepiej zajmie swoim podwórkiem na którym jest mnóstwo rodzin, które nie mają co do garnka włożyć . Uchodźcy za chwilę każą budować meczety gdzie popadnie i domagać się więcej i więcej. A jak nie to skarga do Brukseli na łamanie prawa człowieka.

Gość gość
Gdyby to jeszcze naprawdę uchodźcy byli... A nie banda brudasów, która chce żyć z zasiłków i głosić swoją durną religię. I przy okazji ucinac głowy niewiernym. Już parę lat temu któryś od nich powiedział "brzuchami waszych kobiet zdobędziemy Europę " i to się sprawdzi. Puste babska będą latać za nimi i plodzic dzieci jak króliki.

To jest chyba jakiś żart. Ja uczciwie pracuję, zarabiam 1700zl i jeszcze mam ze swoich podatków sponsorować uchodźców? Nie, to nie żart. Niestety. A szkoda:O

Gość gość
Az sie wierzyc nie chce. W kraju bida z nedza, samotne matki alimentow sciagac nie moga, zasilki smiesznie niskie, renty i emerytury tez, ma byc jeszcze gorzej, a oni mi tu islamistow chca sponsorowac? Bande psycholi i pedofilow? Dzicz i okrutnikow? Boze, zmiluj sie :(

Gość gość
Kurde, a ja zarabiam 4900 i wolałabym dorzucać do was, które macie 1000, 1500, 2000 niż dla tych ciapatych, leniwych darmozjadów!!! Popierd/olony ten kraj jak 100 ujów!

Gość gość
Chcieliście do Unii to teraz macie. :(

Gość gość
A jeszcze lepsze że w Warszawie kilku imigrantów domaga się podwyżek "bo zycie w stolicy drogie" haha - grozili wręcz Polsce pozwem sądowym do Brukseli .Prasa o tym pisała .Dodać trzeba że za te 1335 nic oni nie muszą ani pracować ani kursów nic, tylko sie wałkonić bo locum też za darmo. Całą sytuacje zawdzięczamy PO popiera to ZLEW czyli pseudolewica też Nowoczesna jako nieodrodny klon PO . PSL jak zwykle milczy ale oni zrobią wszystko dla pieniędzy z UE . Przeciw darmozjadom zdecydowanie jest KORWIN a PiS i Kukiz nie wiadomo do końca bo niby są przeciw jak 95% Polaków ale dziwne sygnały wysyłają .

Gość gość
bo każdy normalny polak wie, że w Polsce nigdy nie było i nie będzie dobrze....

Gość gość
to ja pir... to polskie obywatelstwo ,dla nas na nic nie ma a oni tylko pieprza sie jak króliki i jeszcze krzycza ze im sie cos nalezy do kamienołomow brudasy zarobic sobie własnymi lapami na chleb .

Gość gość
Niestety w calej Europie tak ich rozpieszczaja... za darmo wszystko dostaja i jeszcze wolaja ze malo :O Szlag mnie trafia jak sobie pomysle ze chocby jedno euro z moich podatkow dla tych brudasow idzie. Politycy narod i swoj kraj w doopie maja, onie juz ustawili siebie i swoje dzieci, w razie czego do cieplych krajow wyemigruja i nie zalezy im co sie z reszta spoleczenstwa stanie. Mam nadzieje ze nacjonalistyczne partie pojda w sile i choc troche ukroca to upodlenie narodow europejskich ... ja osobiscie niecierpliwie czekam na najblizsze wybory...

Gość gość
a najgorsze jest to,ze w Niemczech strach powiedziec,ze to sa w wiekszosci imigranci ekonomiczni...kiedy wyrazilam swoje zdanie, ze uchodzca przestaje nim byc,gdy przekroczy granice pierwsszego krjau nieobietego wojna i czemu wyrzucaja jedzenie i to sami faceci,to mnie znajomi meza(Niemca) powyrzucali ze znajomych,bo skomentowalam udostepniony przez jednego artykul, ze trzeba pomagac i jacy to biedni...

Gość gość
Ja utrzymuje sie z córką z 606 zł. I państwo g****o obchodzi czy mam co do gara włożyć. Normalnie nóż sie w kieszeni otwiera na taką niesprawiedliwość

Gość gość
Ponoć kasa dla imigrantów ma iść z UE, więc z waszych podatków im zasiłku nie dadzą. W czym więc problem?

Gość gość
Politycy zachowują się jak jakieś bezrozumne marionetki i na czyjeś polecenie niszczą Europę. Nie pozwólmy na to, nas jest więcej.

Gość gość
11:38 a myślisz że UE skąd ma pieniądze? Z nieba im spada?