Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja dlaczego tak postąpił?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zagadał mnie jeden facet na imprezie, bardzo mi sie spodobał, przegadaliśmy chyba z pół wieczoru, potem zaczęliśmy sie całować namiętnie , on mnie chciał nawet troche dotykać ,zbyt odważnie wiec go hamowałam. Kilka razy sie pytał czy sie spotkamy, a ja na to, ze sie zastanowie. W koncu jak po kolejnych pocałunkach powiedziałam ,ze sie spotkamy, to on niby żartem, ze teraz to on sie zastanowi... no i nie wziął ode mnie numeru w koncu. Jak myslicie, dlaczego tak postapił? Jakos do całowania i nie tylko był chętny... No i po co te jego pytania o spotkania?

Gość gość
Uznał, że skoro mu nie dasz od razu, to szkoda mu na Ciebie czasu. Olej chwasta.

Gość gość
Pewnie za wiele razy słyszałam "się zastanowię" i go to wkurzyło. Ja tak odpowiadam osobom, co do których nie jestem przychylnie nastawiona i w ten sposób miękko ich zbywam. Ale oczywiście może jeszcze się nie przestał zastanawiać :)

Gość gość
Bo to pewnie jeden z takich co zgrywaja wielkiego macho i sie ciesza ze to do nich nalezalo ostatnie slowo bo podbudowuja tak swoje ego, tzn pocalowalas sie z nim, zgodzilas spotkac to koniec zabawy i nastepna jako cel, np i nie dalas sie wtedy pomacac i przeleciec, ale to lepiej dla ciebie pewnie gosc liczy na latwe panienki na jeden raz

Gość gość
Lizesz siw z gościem co poznałas go chwilę temu a później udajesz cnotke niewydymke i sie zastanowisz Dziecinne zachowanie nie dziwię sie że cie olal

Gość gość
Postępował według zasady, że to ty masz być nienasycona i się zastanawiać nad akcją, a nie on :P

Gość gość
bo pewnie chcial cie zaliczyc na imprezie i zostawic oczywiscie. Olej goscia, jestem pewna ze bylabys na jeden raz

Gość gość
najpierw się lizesz z ledwo poznanym gościem, co daje mu sygnal, ze jestes latwa, a ze tylko do tego bylas mu potrzebna, to Twoja nagla odmowa sprawila, ze Cię olal, bo i tak mial Cię gleboko w d..... Chcial Cię tylko wyru......ć. Obudź się dziecko!

Gość gość
15:03- przepraszam bardzo, jakbym byla latwa to bym wtedy pozwolila mu na wiecej, moze z tymi pocalunkami przegielam, fakt, ale jakos nie moglam mu sie oprzec bo był przystojny bardzo...

Gość gość
Nie moge sluchac tego sredniowiecznego pierdolenia 'JESTES LATWA' KURWA, jak facet podwala sie do co drugiej laski na imprezie, to jakos wam nie przyjdzie do glowy uznac go za latwego! o WSZYSTKO oskarza sie kobiety. MIALA CHEC, to sie pocalowala, NIE MIALA checi z marszu uprawiac seksu, TO NIE UPRAWIALA, i niewazne, ze sie nie calowala. I to nie jest podpuszczanie, robi sie to na co ma sie ochote, A NIE CO WYPADA..

Gość gość
Kobieta nie moze miec OCHOTY na nic, a jak juz ma, TO MUSI ISC do wyra, zeby SPELNIC obrazek latwej k***y bo i tak nic z niej nie bedzie.. tak? Inaczej wam nie pasuje. Bawia mnie takie osoby, ciekawe czy wy do slubu czekaliscie :D Ja jestem aseksualna (nie czuje pociagu), ale czasem mam wrazenie, ze bardziej rozumiem pewne niuanse niz seksualni

Gość gość
Powyzsze wypowiedzi świadcza tylko o tym, ze nie kumacie kompletnie jak rozumuje facet. Co za glupota myslec, ze facet idzie na impreze, lize sie z nieznajoma laska i myslicie, ze traktuje ja powaznie i moze jako material na kobiete do zwiazku? Haha! On tylko chcial sobie zaliczyc, a jak ona nie dala, to znajdzie inna latwiejsza. Proste.

Gość gość
To wiadomo ze on chcial seksu, ale nie ma w tym nic dziwnego, ze ona sie z nim pocalowala. Chciala, to to zrobila, nie chciala seksu, to go nie uprawiala. Sprawa zamknieta :)

Gość gość
Jest takie powiedzeni- lawto przyszło, łatwo poszło. Może jakbys sie od razu nie calowala z nim to by było inaczej...A jakby nie było to gość był nastawiony na przygodny seks tego wieczoru, a takich lasek może podrywać codziennie kilka

Gość gość
Tak, ożeniłby się z nia.. jak ZAWSZE kobieta winna.. jak facet szuka kobiety na jeden raz, to gdyby ona mu odmowila, to poszukalby innej, a nie zaczął za nią nagle latać.. Zabawne macie rozumowanie, w mysl ktorego facet to aniołek, którego w diabła przemienia sama kobieta (no bo dała mu to nie jest w stanie myslec o poważnym zwiazku)

Gość gość
ość dziś To wiadomo ze on chcial seksu, ale nie ma w tym nic dziwnego, ze ona sie z nim pocalowala. Chciala, to to zrobila, nie chciala seksu, to go nie uprawiala. Sprawa zamknieta usmiech.gif xxx No to chyba nie rozumiesz gościu, po co autorak zalozyla temat. Dla nas kwestia jest prosta i oczywista, ale dla niej jak widac nie. Koles jej sie spodobal, przelizala sie z nim i potem liczyla moze na jakies randkowanie, flirtowanie moze zwiazek w pozniejszym czasie, ale się przejechala na swoim mysleniu, bo koles chcial ja tylko zaliczyc. To, czy miala ochote sie calowac i isc do lozka nie jest kwestia do dyskusji. Chodzi o to, ze urazilo ja zachowanie faceta, bo liczyla na cos glebszego. Tyle...

Gość gość
Ja tylko odpowiadam na te oskarzenia, ktore notabene tez nie sa na temat - ze ona jest łatwa. a co do tej nadziei.. kiedys jej przejdzie takie cos, jak przejrzy na oczy.

Gość gość
gość dziś Ja tylko odpowiadam na te oskarzenia, ktore notabene tez nie sa na temat - ze ona jest łatwa. a co do tej nadziei.. kiedys jej przejdzie takie cos, jak przejrzy na oczy. xxx W oczach faceta zawsze taka laska bedzie uznana za łatwą. Tu nie chodzi o to, co myslisz Ty, czy ja, ale co mysli sobie facet. Poza tym, jesli szuka milosci i kogos wartosciowego, to niech nie robi tego w takich miejscach i wsrod tego typu chlopcow, ktorzy chca sie tylko zabawic.

Gość gość
Ja nawet nie liczyłam na nie wiadomo co, ale na to, ze sie jakoś o mnie postara - tak :O A on pewnie chcial tylko seksu w ten wieczor, no nic trudno , faceci sa jednak dziwni

Gość gość
Bo " nie o to chodzi by zlowic kroliczka"... Nie w tym rzecz, ze potepiam całowanie na pierwszej "randce" czy imprezie, aczkolwiek facet rzeczywiście mógł Cię uznać za łatwą i mu zapał przeszedł na jakieś dalsze starania się, ot kolejna łatwa laska i tyle

Gość gość
Bardzo sie mylisz, ze w oczach faceta zostanie uznana za latwa. Jestes facetem? Wiesz, ile znam par, ktore zwiazki zaczely od seksu? Jedna ma staz 14 lat, druga 9 lat. Faceci to nie jest jednomyslna wyrocznia, sa ROZNI faceci. Ale fakt, jak szuka sie na stale faceta, to raczej nie w taki sposob. To jest jednak dobra rada. Jednak autorko liczylas na cos - bo piszesz, ze chcialas, zeby sie postaral. Uleglas standardowemu zludzeniu po tym, ze ci sie dobrze z nim rozmawialo, calowalo i ze podobal ci sie fizycznie. Moglabys sie z nim zwiazac, nie? A ten przystojniak pewnie korzysta ze swojej urody i lata po wyrach. Ale nie szkodzi. Nauczylas sie chociaz kolejnej rzeczy.

Gość gość
chciał jednego i tyle.

Gość gość
gość dziś Ja nawet nie liczyłam na nie wiadomo co, ale na to, ze sie jakoś o mnie postara - tak pechowiec.gif A on pewnie chcial tylko seksu w ten wieczor, no nic trudno , faceci sa jednak dziwni xxx Nie sa dziwni, tylko inaczej myslą, niz kobieta. Malo jeszcze o facetach wiesz jak widac :) Wiele kobiet przez to cierpi z powdu facetow i relacji z nimi. Tak naprawde oni sa bardzo prosci w zachowaniu. Pragnę nadmienić, że jestem kobietą :)

Gość gość
Ja bym do tego nie dorabiała jakiś ideologii, miał ochote na pocaluni, flirt, nie poznwolilas na wiecej to OK, on widocznie potraktowal to jako chwile, wielu facetow takich jest i po to chodza na imprezy i podrywaja laski

Gość gość
Dalej masz bledne rozumowanie. Przedstaw mi argumenty dla ktorych facet, ktoremu NAPRAWDE podoba sie kobieta i szuka jakiegos zwiazku, odrzuci ja, bo sie z nia calowal. Nikt tak latwo nie rezygnuje, moglby ja dalej sprawdzic, czy jest 'latwa' czy po prostu on jej sie tak podobal ze sie z nim calowala. Dlatego macie zabawne myslenie, ze faceci to anioleczki, ktore beda padac do stop babce dlatego, ze na imprezie sie z nimi nie pocalowala, a dobrze rozmawiala . NIE ZAWSZE, i nie z kazda.

Gość gość z imprezy
ja sie pocalowalam z gosciem na imprezie,pewnie ze chcial wiecej,w koncu to facet...ale tylko na pocalunkach sie skonczylo(taka byla moja decyzja)...dzis jest moim mezem:Pwiec prosze nie uogolniac.natomiast przypadek autorki jest jasny,facet chcial tylko jednego.

Gość gość
No wlasnie. A tutaj wszyscy wrzeszcza, ze autorka dorabia ideologie, a sami ja dorabiaja - twierdzac, ze gdyby nie byla 'latwa', to on by chcial z nia cos wiecej i zwalajac na nia wine :D

Gość gość
ość dziś Bardzo sie mylisz, ze w oczach faceta zostanie uznana za latwa. Jestes facetem? Wiesz, ile znam par, ktore zwiazki zaczely od seksu? Jedna ma staz 14 lat, druga 9 lat. Faceci to nie jest jednomyslna wyrocznia, sa ROZNI faceci. xxx Wyjatki są jak w kazdej dziedzinie zycia :)

Gość gość
Moze to byl facet co nie szukal zwiazku, moze ma dziewczyne, moze jest podrywaczem, moze lubi tak podbudowywac swoje ego ,a moze wszystko do kupy? Nie przezywaj :P

Gość gość
Nie wiesz, czy to są wyjątki. Dopoty nie przeprowadzisz badań naukowych na ten temat, to tak naprawde tego nie wiesz. Znam jeszcze pare, ktora pocalowala sie w tym samym dniu co sie poznala. 4 lata zwiazku. A ja uważam, ze jak komus naprawde na kims zalezy, to nie zrazi sie tym, ze sie z nim pocalowal na 3 zamiast na 4 randce czy nawet po paru godzinach. To wszystko ZALEZY. Szczerze powiem, ze sama bym sie lepiej czula poznajac sie z kims najpierw lepiej i dopiero doprowadzajac do pocalunku czy seksu. Ale uwazam, ze nikt nie ma prawa generalizowac i co gorsza przypinac komus latki na podstawie tego, ze ma inaczej. Widze, ze ludzie bardzo lubia myslec stereotypami.