Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafisz com, kupowal ktos cos od nich?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Dostaliście towar?

Gość gość
A ja polecam tą strone www.vai.la/ix6R też tanie rzeczy

Gość cesiek
Oni nie mają żadnego towaru. Licytują obrazki!!!

Gość Vinni
To wielkie oszustwo. Sam dałem się nabrać i straciłem parę stów. Grają z wami automaty komuterowe pod różnymi nickami do momentu, aż braknie ci bidów. Jak towar nie ma zainteresowania, to przerywają aukcję ogłaszając wygraną drogiej rzeczy za marne pieniądze. Wystarczy wpisać w Internecie nick zwycięzcy, a okaże się że wylicytował wiele rzeczy - szczęściarz!!! Krótko mówią - NIE GRAJCIE!!! Chyba, że chcecie wyrzucić własną kasę na złudzenia.

Gość gość
Potwierdzam wyłudzenie kasy i licytacje z komputerem!!!!!

Gość gość
Na ogól nie wierze w tego typu stronki, poszperałam trochę w internecie, trafiłam na sporo informacji, niektóre były sprzeczne ale zaryzykowałam,postanowiłam poświecić trochę wieczoru na licytacje, zaczęłam od Telewizora Samsung, ale ktoś był widocznie lepszy przelicytował mnie, stwierdziłam, ze jestem zbyt zawzięta aby odpuścić i po wydaniu 28 zł wygrałam frytkownice firmy TEFAL, którą kurier dostarczył po 4 dniach od momentu wygrania licytacji. Warto skorzystać dopóki jeszcze mają co wystawiać. http://trafisz.com/p/oKcVjZ9nfSSQkXXqvvcOH9yuRqdBqB6agLOLMYj45MEkiWMKTe http://i68.tinypic.com/24ez9l2.jpg

trafisz com to calkowita ściema. Grają z tobą automaty, a ja głupia dałam się nabrać na 2 stówy. Ale nic to, człowiek mądry po szkodzie. Omijajcie trafisz com z daleka !!!!

Gość gość
Nie dajcie się zwieść, TO OSZUŚCI ! Licytuje automat i nawet jak się wygra licytacje, to w ostatniej mili sekundzie wygrywa niby ktoś. Omijajcie wielkim łukiem.

Gość gość
Czysty marketing oszustów z trafisz.com. Tajemnicza "gość" pisze że wylicytowała frytkownicę Tefal na Trafisz.com i zamieszcza na dowód zdjęcie z imieniem i nazwiskiem. Podaj jeszcze Pesel i NIP. Na pewno ktoś uwierzy. Na portalach towarzyskich też są panienki jak laleczki ze zdjęciami i opisem : zdjęcia autentyczne, zweryfikowane.

Gość ircia863
Cześć też raz spróbowałam z głupoty coś wylicytować i straciłam 20 zł. A że mam małe dziecko często wstaje w nocy do niego i zagrałem, o dziwo patrzę że wygrałam bo było już zakończona aukcja ale po 30 min. Nie było mnie nawet na liście osób które licytowały. Ale mam pytanie jak usunąć to konto na tym profilu bo za żadne skarby nie idzie. Uwaga oszuści i ściema na maksa. Proszę o odpowiedź

Gość gość
oszuści którzy się zwiną po kilku miesiącach, olać taki serwis

Gość gość
Ciekawe czy sprawę bada już prokuratura. Powinna.

Gość gość
zgadzam sie niema adresu firma brak kontaktu nie jest zarejestrowana w dzialalnosci gospodarczej jednak dobrze zeby rzad mial kontrole nad internetem wyczysciłby ten śmietnik z oszustów blokowaniem serwerów

Gość Nula9
jak skasować konto z trafisz.pl?

Gość gość
Witam, mam pytanie odnośnie Trafisz.com. niestety dałam się nabrać na regulamin, który twierdzi, że można łatwo usunąć konto. Niestety nie ma takiej możliwości. Czy wiecie jak mogę usunąć konto?

Gość gość
Ponawiam pytanie poprzedników, czy ktoś wie jak usunąć konto? Próbowałam wysłać maila do nich ale jak się okazało taki mail nie istnieje...

Gość gość
Haha, te ustrojstwo jest blokowane na wstępie po kliknięciu przez malwarebytes np. Strona dla naiwnych, szukających okazji. Już w mailingu od nich na skrzynce zaśmierdziało "cebulą". Wystarczy przeczytać e mail od nich :)

Gość gość
6. W ciągu 10 dni od zawarcia umowy, o której mowa w pkt. 5, Użytkownik może od niej odstąpić bez podania przyczyny, poprzez złożenie stosownego oświadczenia w formie elektronicznej lub pisemnej. Prawo odstąpienia od umowy nie przysługuje Użytkownikowi, jeżeli wcześniej skorzystał on z dostępnej promocji lub dokonał zakupu BIDów zwrotnych albo wykonał inną aktywną czynność w ramach Serwisu.

Gość anygimbus
TO ZWYCZAJNE OSZUSTWO. NIC WIĘCEJ. Płaćcie , a pieniędzy nie zobaczycie. To znana grupa oszustów z którymi nieudolne służby sobie nie radzą. System prawny jest d bani. Kolesie od wielu lat łupią naiwniaków na kolejnych pseudo - serwisach i mają się dobrze. MYŚLCIE. To nie boli.

Gość gość
Masz rację

Gość gość
zgadza się to oszuści!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że wysyłałam kasę z komórki na kartę i nie straciłam zbyt wiele!!!!!

Gość gość
Witam, też zagrałem i straciłem kasę ale to są hakerzy co robią nas w balona ale przy okazji przyznajcie że zabawa była niezła, bo ja się niezlebawilem za 320zł

Gość krzysiek296
Mnie zaczepił "TR"na chat i zapytalem go jak usunac konto:napisał że trzeba podać nick na chatcie.No a na te automaty to napisał że to ludzie licytuja automatem.Nie bede ryzykował:-)

Gość gość
Czy Wy nie widzicie ze ten temat wlasnie rozpoczal ktos z tych oszustow. Oni sami zaczeli ten temat na forum zeby sobie zrobic promocje. 3 pierwsze posty przeczytajcie, 1 napisane przez gosci 2 gosc pisze ze tam zamowil i dostal i podaje zmieniony adres tej samej stronki.. A wy jak te lby sie jeszcze rozwodzicie i im odpisujecie.. Otworzcie oczy bo tez Was zaczne krecic jak jestescie az tak tepi..

Gość Halinka22
Ja nie kupowałam od nich bo wolę sprawdzonych sprzedawców szczególnie jeśli chodzi o zakupy w sieci. Niedawno trafiłam na dobry portal aukcyjny i teraz kupuję tylko tutaj - http://www.o10groszy.pl/268 ze swojej strony polecam, ja kupuję tutaj i zawsze jest oki, również jeśli chodzi o same ceny.

Gość gość
|Oczywiście oszustwo . powinna się tym zająć policja. Nie mam niestety czasu na to . Licytujesz obrazki nigdy nic nie wygrasz. Licytujesz kredytami które tracisz nawet jak nie wygrasz . Założycielom i im potomkom życzę aby przez całe swoje życie zawsze trafiali na takich samych uczciwych ludzi jakimi są oni sami....

Gość walsię
dlaczego w Polsce jest tylu idiotów skłonnych dawać innym forsę za frajer

Gość gość
Oszustwo, jak jest ostatni licytujący włącza się automat i gra z Tobą do ostatniego Twojego podbicia stawki. Dałam się naciąć zanim przeczytałam te opinie i sama nie straciłam paru stów. Takim powinno się dawać po gębie na ulicy a pewnie większość jak ja żałuje tylko swoej naiwności. OSZUŚCi.

Gość Mnich88
Oszustwo i nic więcej tego się nie da wygrać nawet jeśli licytacja idzie do wysokich cen tzn np 100 zł niżej niż cena rynkowa! Strata kasy a zakupionych żetonów już nie da rady odzyskać!