Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafisz com, kupowal ktos cos od nich?

Polecane posty

Gość gość
Banda oszustów. NIE mogę uwierzyć w to że na świecie jest jeszcze tylu naiwniaków ktorzy dają się na to nabrac i w dodatku na trafisz.com. od samego wejscia j***e gównem!!!!!!

Gość Nabrana w balona
Licytowałam, w pewnym momencie nacisnęłam i zacięła się strona. okazało się, że ktoś wygrał aukcję. Nie zwracają pieniędzy jeśli chcesz zrezygnować i nie możesz usunąć konta. Nigdzie nie znajdzesz adresu firmy czy emaila. Kożystają z usługi firmy, która przelewa pieniądze. Cały ten szajs ma siedzibę nie wiadomo gdzie "Spółka Checkpoints Auctions LLC z siedzibą w Lewes w stanie Delaware Coastal Highway 16192". Z daleka od tego gówna. Zawsze czytam dokładnie co znajduje się na stronach na, które wchodzę ale tym razem nie dokładnie przyjżałam się. Na szczęście dużo nie straciłam bo nigdy nie ryzykuję.

Gość Baba z grabiami
ale że kurier darmowy...? Niech dobry w..uj wystawi Caracale, to Macier naszą armię uzbroi za drobne.

Gość gość
witajcie, kolejny raz dałam się nabrać. jestem tutaj nowa. więc niem za dużo. kolejny raz wpłaciłam dużą kwotę ale na kod pierwotny. od 3 dni proszę o przekazanie kwoty na pierwotny kod bez skutku. przykre to bardzo. uczciwość leży poza zasięgam. prawo karmy się kłania. kto nie chce mieć problemów z daleka od tej stroniki. pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
czy znacie naiwniaka który chciałby sprzedać towar za kilkadziesiąt zeta o wartości kiltu tysięcy? to są złodzieje i oszuści,nie dajcie się zrobić w balona

Gość Adelaa74
Lepsze od Allegro, super, zajefisty, polecam wszystkim kto chce za przysłowiowe grosze kupić dobry sprzęt.

Gość Gixer
Dopiero pojawił się pozytyw? Troche to wam tym razem zajęło.Banda OSZUSTÓW!!!!!!!

Gość Antynaiwny
W Polsce jest mnóstwo naiwniaków...To następstwo życia w PRL...W cywilizowanych krajach ludzie nie wierzą w laptopy za 1 zł..

Gość EwaPolak
Jak chcecie coś taniej niż na Allegro to tylko na Trafiszu, mam od nich kilka rzeczy, wyszło dużo taniej, polecam, nie czytajcie postów tych zawistnych upadłych nieudaczników życiowych co ich zony pozostawiały, oni nic oprócz jadu na języku nie posiadają. Pozdrawiam osoby co tanio licytują i na tym zarabiają.

Gość KasiaSkierniewice
MarketRTV dziękuje, jesteście tańsi od allegro, polecam

Gość gość
Przejrzyjcie proszę za ile wylicytowano przedmioty. Łatwo odgadnąć. Wartość przedmiotu podzielić przez 100, zaokrąglić do 10 groszy i dodac 10 groszy. I drugi wariant : wartość przedmiotu podzielić przez 100. Zaokrąglić do 10 groszy. Pomnożyć przez dwa. I dodać 10 groszy. Parę licytacji było bez tych 10 groszy. Pozdrawiam wszystkich naiwnych.

Gość wiernamezowi
Warto było licytować na tej stronie, telewizor Samsung 4k wygrany za 69 zł, przywieźli w 3 dni darmowym kurierem UPS polecam gorąco!

Gość Market_rtv
Najtańsze telewizory, laptopy, AGD !!! Korzystajcie póki jeszcze jest towar wystawiony na licytacjach: http://market-rtv.5v.pl/

Gość JaninaZamość
Market dziękuje Ci, super sprawa, tak tanio jeszcze nigdy nic nie wylicytowałam.

Gość gość
Market_rtv dziękuje macie taniej niż allegro, pozdrawiam.

Gość EdytaZZ
Nareszcie coś tańszego od Allgro, polecam.

Gość ElzbietaBajorek
Ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych, ale że na ogól nie wierze w tego typu stronki, poszperałam trochę w internecie, trafiłam na sporo informacji, niektóre były sprzeczne ale zaryzykowałam,postanowiłam poświecić trochę wieczoru na licytacje, zaczęłam od Telewizora Samsung, ale ktoś był widocznie lepszy przelicytował mnie, stwierdziłam, ze jestem zbyt zawzięta aby odpuścić i po wydaniu 18 zł wygrałam frytkownice firmy TEFAL, którą kurier dostarczył po 4 dniach od momentu wygrania licytacji. Warto skorzystać dopóki jeszcze mają co wystawiać. http://market-rtv.5v.pl/

Gość AnglikPokemon
Szkoda że wszystko wysprzedali, tak tanio to już nigdy nie będzie.

Gość gość
Sami głupcy tam licytują