koteczek981 0 Napisano Październik 12, 2015 Kochałam się z chłopakiem 2 dni przed planowaną miesiączką, niestety pękła nam prezerwatywa a on doszedł w środku. Następnego dnia po stosunku dostałam miesiączki ale trwa ona jakieś 3 dni i widzę że już się kończy. Czy to oznacza że mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2015 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koteczek981 0 Napisano Październik 12, 2015 Nawet jeśli to nie jest okres tylko 3 dniowe krwawienie? Kochaliśmy się 9 a okresu powinnam dostać 11. Obudziłam się 10 rano i miałam krwawienie ale takie delikatne dopiero wieczorem było silniejsze i 11 a dzisiaj tak jakby się już kończyło. Czemu tak jest? Bardzo się martwię że wpadłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2015 nie, były to twoje dni niepłodne, więc nie ma możliwości zapłodnienia. sama mozesz je sobie wyznaczać np przy pomocy afrodyty. To tester na ślinę wielokrotnego użytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach